প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সোমনাথ মন্দিৰৰ স্থিতিস্থাপকতা আৰু সভ্যতাৰ গুৰুত্বৰ ওপৰত আলোকপাত কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ এটা প্ৰৱন্ধ শ্বেয়াৰ
11 MAY 2026 11:51AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী গজেন্দ্ৰ সিং শ্বেখাৱাটৰ এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰি সোমনাথ মন্দিৰৰ স্থিতিস্থাপকতা আৰু কালজয়ী সভ্যতাৰ গুৰুত্বৰ ওপৰত আলোকপাত কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উল্লেখ কৰে যে সোমনাথ এটা মন্দিৰতকৈও উৰ্ধত, যি ভাৰতৰ অটল মনোবলৰ প্ৰমাণ হিচাপে কাম কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে ধ্বংসৰ পৰা নৱীকৰণলৈ ইয়াৰ যাত্ৰাই ৰাষ্ট্ৰৰ অপৰাজেয় ঐতিহ্য আৰু অদম্য উত্তৰাধিকাৰক প্ৰতিফলিত কৰে।
এক্সত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পোষ্ট কৰিছেঃ
"এটা মন্দিৰতকৈও উৰ্ধত, সোমনাথ হৈছে ভাৰতৰ অচল মনোবলৰ এক সাক্ষ্য। ধ্বংসৰ পৰা নৱীকৰণলৈ, ইয়াৰ যাত্ৰাই ভাৰতৰ অপৰাজেয় ঐতিহ্য আৰু অদম্য উত্তৰাধিকাৰক প্ৰতিফলিত কৰে!
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @gssjodhpur-এ সোমনাথৰ স্থিতিস্থাপকতা আৰু ইয়াৰ কালজয়ী সভ্যতাৰ গুৰুত্বৰ ওপৰত আলোকপাত কৰিছে। পঢ়ক!"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting the resilience and civilisational significance of the Somnath temple
11 MAY 2026 11:51AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article by Union Minister Shri Gajendra Singh Shekhawat highlighting the resilience and timeless civilisational significance of the Somnath temple.
The Prime Minister noted that Somnath is more than a temple, serving as a testament to India’s enduring spirit. Shri Modi highlighted that its journey from ruin to renewal reflects the unconquerable heritage and undaunted legacy of the nation.
The Prime Minister posted on X:
"More than a temple, Somnath is a testament to India’s enduring spirit. From ruin to renewal, its journey reflects the unconquerable heritage of India and her undaunted legacy!
Union Minister Shri @gssjodhpur reflects on Somnath’s resilience and its timeless civilisational significance. Do read!"