প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সোম্নাথ লাইশঙগী অখাঙ কনবা অমসুং চাউখৎপদা য়ারিবা থৌদাং উৎপা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
11 MAY 2026 11:51AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী গজেন্দ্র সিংহ শেখাৱতনা ইবা সোম্নাথ লাইশঙগী অখাঙ কনবা অমসুং চাউখৎপদা য়ারিবা থৌদাং উৎপগী মতাংদা পনবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি সোম্নাথ অসি লাইশঙ অমা ওইবতা নত্তনা, ভারতকী অচেৎপা ৱাখল্লোনগী খুদম অমনি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মাংখিবা অদুদগী নৌনা শেমগৎলকপা ফাওবগী খোঙচৎ অসিনা লৈবাক অসিগী মায়থিবা পীবা ঙমদবা হেরিতেজ অমসুং শিংথানিংঙাই ওইদবা লিগেসি উৎলি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
“লাইশং অমা ওইবতা নত্তনা, সোম্নাথ অসি ভারতকী অচেৎপা ৱাখল্লোনগী খুদম অমনি। মাংখিবা অদুদগী নৌনা শেমগৎলকপা ফাওবা, মসিগী খোঙচৎ অসিনা ভারতকী মায়থিবা পীবা ঙমদবা হেরিতেজ অমসুং মহাক্কী থাজদবা হেরিতেজ অদু উৎলি!
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @gssjodhpurনা সোম্নাথকী সোম্নাথ লাইশঙগী অখাঙ কনবা অমসুং চাউখৎপদা য়ারিবা থৌদাং উৎপা আর্তিকল অমা ইখি। অদোম্না পাউজেল অসি পাবিয়ু!"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting the resilience and civilisational significance of the Somnath temple
11 MAY 2026 11:51AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article by Union Minister Shri Gajendra Singh Shekhawat highlighting the resilience and timeless civilisational significance of the Somnath temple.
The Prime Minister noted that Somnath is more than a temple, serving as a testament to India’s enduring spirit. Shri Modi highlighted that its journey from ruin to renewal reflects the unconquerable heritage and undaunted legacy of the nation.
The Prime Minister posted on X:
"More than a temple, Somnath is a testament to India’s enduring spirit. From ruin to renewal, its journey reflects the unconquerable heritage of India and her undaunted legacy!
Union Minister Shri @gssjodhpur reflects on Somnath’s resilience and its timeless civilisational significance. Do read!"