ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং আই.তি. মন্ত্রালয়
আধারগী “ন্যু লুক”কী মতাংদা শন্দোক্লিবা পাউগী রিপোর্ত খরগী মতাংদা শেংদোক ৱারোল
03 MAY 2026 4:16PM by PIB Imphal
চহি অসিগী লোইশিল্লকপদা মতৌ করম্না আধারগী মওং-মতৌ অসি ফোতো অমসুং ক্যু.আর. কোদ খক্তদা ওন্থোক্কদগে হায়বদু শন্দোক্না তাক্লিবা পাউগী রিপোর্তশিং অমসুং সোসিএল মীদিয়া পোস্তশিং খরা শন্দোরক্লি।
মসি অচুম্বা নত্তে। অসিগুম্বা অহোংবশিং অসিগীদমক থৌরাং অমত্তা লৈতে।
অসিগুম্বা ন্যুজ রিপোর্তশিং অমসুং সোসিএল মীদিয়া পোস্তশিং অসিনা মীয়ামগী ৱাখলদা মরম চাদবা চম্মনবা থোকহল্লি।
মীয়াম্না অসিগুম্বা রিপোর্তশিং অমসুং সোসিএল মীদিয়া পোস্তশিংবু লৌবীদনবা অমসুং পি.আই.বি.গী খুত্থাংদা পীরিবা প্রেস রিলিজশিং অমসুং সোসিএল মীদিয়া হেন্দলশিংগী খুত্থাংদা য়ু.আই.দি.এ.আই.গী ওফিসিএল কম্ম্যুনিকেসনদা রিফর তৌনবা পাউতাক পীজরি। মীদিয়ানা অসিগুম্বা পাউ শন্দোকপা অসি পুক্নিং থৌগৎতনবসু খঙহল্লি।

Ministry of Electronics & IT
Clarification on some news reports on the “new look” of Aadhaar
03 MAY 2026 4:16PM by PIB Delhi
There are intermittent news reports and social media posts explaining how Aadhaar’s look may change by the end of this year to just a photo and a QR code, alone.
This is NOT CORRECT. There is no plan for any such changes.
Such news reports and social media posts are creating unwanted confusion in the minds of the people.
People in general are advised to ignore such reports and social media posts, and refer to official communication from UIDAI through its official social media handles and press releases issued through PIB. Media is also advised not to encourage such information.