প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কর্নাতকাগী বেঙ্গলুরুদা ফক্লাং নিংখায়রকপদগী মীওই কয়া শিখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেতিয়া লাওথোকখ্রে
29 APR 2026 11:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কর্নাতকাগী বেঙ্গলুরুদা ফক্লাং নিংখাইবদগী থোকখিবা নুংঙাইতবা থৌদোক অদুদা য়াম্না নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কি ৱাখল অদু শোক্লবা ইমুং মনুংগা লোয়ননা লৈরি হায়বা পাওদমখি অমদি অশোক অপন নংলবশিং অদু অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা য়াইফ-পাওজেল পিখি।
শ্রী মোদীনা লৈখিদ্রবশিংগী ওইনা প্রধান মন্ত্রী নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.) দগী মনাক নকপা মরি-মতাশিংদা অমমমদা লুপা লাখ ২ অমদি শোক্লবা মীওইশিংদা লুপা লিশিং ৫০,০০০গী এক্স গ্রেসিয়া পীগনি হায়না লাওথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X পোস্ত তৌখি।
" মোদিনা কর্নাতকাগী বেঙ্গলুরুদা ফক্লাং নিংখাইবদগী থোকখিবা নুংঙাইতবা থৌদোক অদুদা য়াম্না নুংঙাইতবা ফোংদোকচরি।
শোক্লবা ইমুং মনুংগা লোয়ননা ঐহাক্কী ৱাখলদা লৈজরি অমদি অশোক অপন নংলবশিং অদু অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা য়াইফ-পাওজেল পিজরি।
শ্রী মোদীনা লৈখিদ্রবশিংগী ওইনা প্রধান মন্ত্রী নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.) দগী মনাক নকপা মরি-মতাশিংদা অমমমদা লুপা লাখ ২ অমদি শোক্লবা মীওইশিংদা লুপা লিশিং ৫০,০০০গী এক্স গ্রেসিয়া পীরগনি: পি.এম.

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives due to the wall collapse in Bengaluru, Karnataka
PM announces ex-gratia from PMNRF
29 APR 2026 11:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the unfortunate mishap due to the collapse of a wall in Bengaluru, Karnataka.
The Prime Minister conveyed that his thoughts are with the bereaved families and wished for the injured to recover at the earliest.
Shri Modi announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) would be given to the next of kin of the deceased, and the injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister posted on X:
"The mishap due to the collapse of a wall in Bengaluru, Karnataka, is unfortunate. My thoughts are with the bereaved families. May the injured recover at the earliest.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of the deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM"