Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting the significant rise in women’s employment rate
29 APR 2026 4:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article highlighting the significant rise in the women’s employment rate across the country.
The Prime Minister remarked on the increase in the women’s employment rate to 39% in 2025 from 22% in 2017, as noted by Union Minister
Shri Mansukh Mandaviya.
The Prime Minister posted on X:
"Women’s employment rate rises to 39% in 2025 from 22% in 2017: Union Minister @mansukhmandviya"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহিলাৰ নিযুক্তিৰ হাৰত উল্লেখযোগ্য বৃদ্ধিৰ ওপৰত আলোকপাত কৰা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
29 APR 2026 4:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি সমগ্ৰ দেশতে মহিলাৰ নিযুক্তিৰ হাৰত হোৱা উল্লেখযোগ্য বৃদ্ধিৰ ওপৰত আলোকপাত কৰি এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী মানসুখ মাণ্ডৱিয়াই উল্লেখ কৰা অনুসৰি ২০১৭ চনত ২২ শতাংশৰ পৰা ২০২৫ চনত মহিলাৰ নিযুক্তিৰ হাৰ ৩৯ শতাংশলৈ বৃদ্ধি হোৱাৰ কথা উল্লেখ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"মহিলাৰ নিযুক্তিৰ হাৰ ২০১৭ চনৰ ২২ শতাংশৰ পৰা ২০২৫ চনত ৩৯ শতাংশলৈ বৃদ্ধি পাইছেঃ কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী @mansukhmandviya"