Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting the significant rise in women’s employment rate
29 APR 2026 4:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article highlighting the significant rise in the women’s employment rate across the country.
The Prime Minister remarked on the increase in the women’s employment rate to 39% in 2025 from 22% in 2017, as noted by Union Minister
Shri Mansukh Mandaviya.
The Prime Minister posted on X:
"Women’s employment rate rises to 39% in 2025 from 22% in 2017: Union Minister @mansukhmandviya"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীশিং থবক ফংবগী চাং শিংথাবা য়ানা হেনগৎলকপা ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা শরুক য়াখ্রে
29 APR 2026 4:22PM by PIB Imphal
লৈবাক শীনবা থুংনা নুপীশিং থবক ফংবগী চাং শিংথাবা য়ানা হেনগৎলকপা ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শরুক য়াখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী মনসুখ মন্দাবিয়ানা ফোঙদোকপা মতুংইন্না, নুপীশিং থবক ফংবগী চাং ২০১৭ দা চাদা ২২ ওইরম্বদগী ২০২৫ দা চাদা ৩৯ দা হেনগৎলে হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“নুপীশিং থবক ফংবগী চাং ২০১৭ দা চাদা ২২ ওইরম্বদগী ২০২৫ দা চাদা ৩৯ দা হেনগৎলে: য়ুনিয়ন মিনিষ্টর @mansukhmandviya"