ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କର୍ଣ୍ଣାଟକର ମାଣ୍ଡ୍ୟାରେ ଶ୍ରୀ ଗୁରୁ ଭୈରବୈକ୍ୟ ମନ୍ଦିରର ଉଦଘାଟନ ଅବସରରେ ତାଙ୍କ ଭାଷଣର କିଛି ଝଲକ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି
15 APR 2026 5:42PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କର୍ଣ୍ଣାଟକର ମାଣ୍ଡ୍ୟାରେ ଶ୍ରୀ ଗୁରୁ ଭୈରବୈକ୍ୟ ମନ୍ଦିରର ଉଦଘାଟନ ଅବସରରେ ତାଙ୍କ ଭାଷଣର କିଛି ଝଲକ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି।
ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଛନ୍ତି ;
"ଶ୍ରୀ ଆଦିଚୁଞ୍ଚନଗିରି ମହାସଂସ୍ଥା ମଠ ଆମର ଗୌରବମୟ ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକ ପରମ୍ପରାର ଏକ ଜୀବନ୍ତ ପ୍ରତୀକ ଭାବରେ ଠିଆ ହୋଇଛି। ସାମୁଦାୟିକ ସେବା ପ୍ରତି ଏହାର ପ୍ରୟାସ ବହୁତ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ।"
"ସମୟ ସମୟରେ, ଆମର ସମାଜ ମହାନ ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକ ବ୍ୟକ୍ତିତ୍ୱଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଆଶୀର୍ବାଦ ପାଇଛି ଯେଉଁମାନେ ଆମକୁ ମାର୍ଗଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି।"
"ଶ୍ରୀ ଆଦିଚୁଞ୍ଚନଗିରି ମହାସଂସ୍ଥା ମଠ ନଅଟି ମାର୍ଗଦର୍ଶୀ ନୀତି ଉପରେ କାର୍ଯ୍ୟ କରେ।
ସମାନ ଭାବନା ​​ସହିତ, ମୁଁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଏହି ନଅଟି କ୍ଷେତ୍ରରେ ମଧ୍ୟ ଏକ ସାମୂହିକ ସଂକଳ୍ପ ନେବାକୁ ଅନୁରୋଧ କରୁଛି।"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares glimpses of his address during inauguration of Sri Guru Bhairavaikya Mandira in Mandya, Karnataka
15 APR 2026 5:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses of his address during inauguration of Sri Guru Bhairavaikya Mandira in Mandya, Karnataka.
In a series of X posts, he said;
“The Sri Adichunchanagiri Mahasamsthana Math stands as a living symbol of our glorious spiritual traditions. Its efforts towards community service are very inspiring.”
“From time to time, our society has been blessed with great spiritual personalities who have guided our path.”
“The Sri Adichunchanagiri Mahasamsthana Math works across nine guiding principles.
With the same spirit, I urge everyone to take a collective resolve across these nine areas too.”