প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কর্নাতকাগী মান্দ্যাদা লৈবা শ্রী গুরু ভৈরবৈক্য মন্দির শঙ্গাবগী থৌরমদা মহাক্না পীখিবা ৱারোল খরা প্রধান মন্ত্রীনা থম্লক্লি
15 APR 2026 5:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কর্নাতকাগী মান্দ্যাদা লৈবা শ্রী গুরু ভৈরবৈক্য মন্দির শঙ্গাবগী থৌরমদা মহাক্না পীখিবা ৱারোল খরা থম্লক্লি।
X তা থাগৎপা পোস্ত পরিং অমদা মহাক্না হায়খি;
“শ্রী আদিচুঞ্চনাগিরি মহাসমস্থান মথ অসি ঐখোয়গী চাউথোকচনিংঙাই ওইরবা লাইনিংগী চৎন-লোনচৎকী অহিংবা খুদম অমা ওইনা লৈরি। খুন্নাইগী থৌগল তৌনবা মসিনা হোৎনরিবশিং অসি য়াম্না পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওই।”
“মতম মতমগী ওইনা, ঐখোয়গী খুন্নাই অসি ঐখোয়গী লম্বী তাকপীরিবা অথোইবা লাইনীংগী মীওইশিংনা থৌজান পীবীরি।”
“শ্রী আদিচুঞ্চনাগিরি মহাসমস্থান মথ অসিনা লম্বী তাকপা পরম মাপলগী মখাদা থবক তৌই।”
ৱাখল্লোন অসিমক্কা লোয়ননা, ঐহাক্না পুম্নমকপু মসিগী লম মাপল অসিদশু পুন্না ফিরেপ লৌমিন্ননবা হায়জরি।

Prime Minister's Office
Prime Minister shares glimpses of his address during inauguration of Sri Guru Bhairavaikya Mandira in Mandya, Karnataka
15 APR 2026 5:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses of his address during inauguration of Sri Guru Bhairavaikya Mandira in Mandya, Karnataka.
In a series of X posts, he said;
“The Sri Adichunchanagiri Mahasamsthana Math stands as a living symbol of our glorious spiritual traditions. Its efforts towards community service are very inspiring.”
“From time to time, our society has been blessed with great spiritual personalities who have guided our path.”
“The Sri Adichunchanagiri Mahasamsthana Math works across nine guiding principles.
With the same spirit, I urge everyone to take a collective resolve across these nine areas too.”