প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পঞ্জাবকী ফাতেহগর সাহিব জিলাদা খুদোংথিবা থৌদোক থোকখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
15 APR 2026 11:15AM by PIB Imphal
পঞ্জাবকী ফাতেহগর সাহিব জিলাদা খুদোংথিবা থৌদোক অমা থোকখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি থৌদোক অদুগী পাউ তাবদা মহাক অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা মহাক্না শরুক য়াখি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজখি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“পঞ্জাবকী ফাতেহগর সাহিব জিলাদা খুদোংথিবা থৌদোক থোকপগী পাউ তাবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over mishap in Fatehgarh Sahib district, Punjab
15 APR 2026 11:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has expressed deep sorrow over the mishap in Fatehgarh Sahib district, Punjab.
The Prime Minister said he was pained to hear about the incident. He extended his condolences to those who have lost their loved ones and prayed for the speedy recovery of those injured.
The Prime Minister’s Office said in X post;
“Pained to hear about the mishap in Fatehgarh Sahib district, Punjab. I extend my condolences to those who have lost their loved ones. Praying for the speedy recovery of those injured: PM @narendramodi”