প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উত্তৰপ্ৰদেশৰ মথুৰাত সংঘটিত নাও দুৰ্ঘটনাক লৈ গভীৰ শোক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 APR 2026 6:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি উত্তৰপ্ৰদেশৰ মথুৰাত এখন নাও ডুবি যোৱাৰ ফলত হোৱা কৰুণ মৃত্যুক লৈ গভীৰ দুখ প্ৰকাশ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এই দুৰ্ভাগ্যজনক দুৰ্ঘটনাত আপোনজনক হেৰুওৱা পৰিয়ালবৰ্গৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে উল্লেখ কৰে যে তেওঁ দুৰ্ঘটনাত আহতসকলৰ আশু আৰোগ্যৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লগতে উল্লেখ কৰে যে স্থানীয় প্ৰশাসনে সক্ৰিয়ভাৱে এই শোকাৱহ দুৰ্ঘটনাত ক্ষতিগ্ৰস্ত লোকসকলক সকলো ধৰণৰ সহায় আগবঢ়াইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত লিখেঃ
"উত্তৰপ্ৰদেশৰ মথুৰাত সংঘটিত নাও দুৰ্ঘটনাক লৈ অতিশয় মৰ্মাহত হৈছো। যিসকল লোকে নিজৰ আত্মীয়-স্বজনক হেৰুৱাইছে তেওঁলোকৰ প্ৰতি মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলোঁ। মই আহত লোকসকলৰ আশু আৰোগ্যৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো। স্থানীয় প্ৰশাসনে ক্ষতিগ্ৰস্তসকলক সহায় কৰি আছে।"

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses deep grief over boat mishap in Mathura, Uttar Pradesh
10 APR 2026 6:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed profound pain over the tragic loss of lives following a boat capsize in Mathura, Uttar Pradesh.
The Prime Minister extended his heartfelt condolences to the families who have lost their loved ones in this unfortunate accident. Shri Modi stated that he is praying for the speedy recovery of those injured in the mishap. The Prime Minister further noted that the local administration is actively providing all possible assistance to those affected by the tragedy.
The Prime Minister wrote on X:
"Deeply pained by the mishap due to the capsizing of a boat in Mathura, Uttar Pradesh. My condolences to those who have lost their near and dear ones. I pray for the speedy recovery of the injured. The local administration is assisting those affected."