Prime Minister's Office
Prime Minister expresses deep grief over boat mishap in Mathura, Uttar Pradesh
10 APR 2026 6:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed profound pain over the tragic loss of lives following a boat capsize in Mathura, Uttar Pradesh.
The Prime Minister extended his heartfelt condolences to the families who have lost their loved ones in this unfortunate accident. Shri Modi stated that he is praying for the speedy recovery of those injured in the mishap. The Prime Minister further noted that the local administration is actively providing all possible assistance to those affected by the tragedy.
The Prime Minister wrote on X:
"Deeply pained by the mishap due to the capsizing of a boat in Mathura, Uttar Pradesh. My condolences to those who have lost their near and dear ones. I pray for the speedy recovery of the injured. The local administration is assisting those affected."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
উত্তর প্রদেসকী মথুরাদা হি লাকশিনবগী থৌদোক্ত প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
10 APR 2026 6:00PM by PIB Imphal
উত্তর প্রদেসকী মথুরাদা হি অমা লাকশিনবগী থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
লাইবক থিরবা থৌদোক অদুদা মখোয়গী ইমুং-মনুংগী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি মদুদি থৌদোক অদুদা শোক্লবা মীওইশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা মহাক্না থৌনিজরি। লাইবক থিরবা থৌদোক অদুদা অৱাবা তারবশিংদা মফম অদুগী লৈঙাক্না থৱায় য়াওনা পাংবা য়াবা মতেং পাংলি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি:
“উত্তর প্রদেসকী মথুরাদা হি অমা লাকশিনবগী থৌদোক অদুনা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী ইমুং-মনুংগী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। শোক্লবা মীওইশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি। অৱাবা তারবশিংদা মফম অদুগী লৈঙাক্না মতেং পাংলি”।