প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সৌৰ শক্তি ক্ষমতাত ভাৰতৰ অভিলেখ ভংগ কৰা অগ্ৰগতিৰ ওপৰত আলোকপাত কৰা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 APR 2026 1:19PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি সৰ্বাধিক বাৰ্ষিক সৌৰ ক্ষমতা সংযোজনৰ ক্ষেত্ৰত অভিলেখ ভংগ কৰা ভাৰতৰ কৃতিত্বৰ ওপৰত আলোকপাত কৰা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী প্ৰহ্লাদ যোশীয়ে উল্লেখ কৰা অনুসৰি নৱীকৰণযোগ্য শক্তি খণ্ডত উপনীত হোৱা গুৰুত্বপূৰ্ণ অগ্ৰগতিৰ বিষয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মন্তব্য কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত লিখিছেঃ
‘ভাৰতে সৰ্বাধিক বাৰ্ষিক সৌৰ ক্ষমতা সংযোজনৰ অভিলেখ গঢ়িছে, কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @JoshiPralhad-এ কয়’

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting India’s record-breaking progress in solar energy capacity
10 APR 2026 1:19PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article highlighting India's achievement in recording its highest-ever annual solar capacity addition.
The Prime Minister remarked on the significant milestone reached in the renewable energy sector, as noted by Union Minister Shri Pralhad Joshi.
The Prime Minister wrote on X:
"India records highest-ever annual solar capacity addition, says Union Minister Shri @JoshiPralhad"