Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting India’s record-breaking progress in solar energy capacity
10 APR 2026 1:19PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article highlighting India's achievement in recording its highest-ever annual solar capacity addition.
The Prime Minister remarked on the significant milestone reached in the renewable energy sector, as noted by Union Minister Shri Pralhad Joshi.
The Prime Minister wrote on X:
"India records highest-ever annual solar capacity addition, says Union Minister Shri @JoshiPralhad"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সোলার ইনর্জি পুথোকপদা ভারতনা রেকোর্দ থুগায়দুনা চাউখৎলকপা ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
10 APR 2026 1:19PM by PIB Imphal
ভারতনা খ্বাইদগী য়াম্বা ওইনা চহি অমদা সোলার ইনর্জি পুথোকপগী লৈবাক অসিগী মাইপাকপা ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী প্রালহাদ জোসিনা ফোঙদোকপগী মতুংইন্না, রিন্যুএবল ইনর্জি সেক্তরদা শিংথাবা য়ানা মাইপাক্লে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি মদুদি;
“য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী @JoshiPralhad না হায়খি মদুদি ভারতনা খ্বাইদগী য়াম্বা ওইনা চহি অমদা সোলার ইনর্জি পুথোকপগী রেকোর্দ থম্লে”।