Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting the integral role of Homeopathy in India’s health and wellness system
10 APR 2026 1:06PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article by Union Minister of State Shri Prataprao Jadhav explaining how homeopathy has evolved into an integral part of India’s pluralistic health and wellness system.
The Prime Minister wrote on X:
"In this article, Union MoS @mpprataprao explains how homoeopathy has evolved into an integral part of India’s pluralistic health and wellness system, offering a holistic and patient-centric approach.
He highlights that homoeopathy, with its deep community connection and sustainable approach, offers a pathway to achieving the goal of Viksit Bharat."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হকচাং ফনা অমসুং নুংঙাইনা লৈনবা ভারতকী থবকশিংদা হোমিওপেথিনা লৌরিবা থৌদাং ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
10 APR 2026 1:06PM by PIB Imphal
হকচাং ফনা অমসুং নুংঙাইনা লৈনবা ভারতকী থবকশিংদা কমদৌনা হোমিওপেথিনা তৎন-থানবা য়াদ্রবা থৌদাং অমা লৌরকখিবগে হায়বা ফোঙদোকপা কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী প্রতাপ্রাউ যদবনা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“অফবা অমসুং অনাবশিংদা অকনবা মীৎয়েং চঙদুনা, হকচাং ফনা অমসুং নুংঙাইনা লৈনবা ভারতকী থবকশিংদা কমদৌনা হোমিওপেথিনা তৎন-থানবা য়াদ্রবা থৌদাং অমা লৌরকখিবগে হায়বা আর্তিকল অসিদা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর ওফ ষ্টেৎ @mpprataprao না ফোঙদোক্লি।
মীয়ামগা অচেৎপা মরী লৈনবা অমসুং তুংকোইনা চৎনবা য়ারবা হোমিওপেথিনা বিকসিত ভারতকী পান্দম ফংনবা লম্বী অমা পীরি হায়না মহাক্না ফোঙদোকখি”।