প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মিস্তর তো লামবু সোসিএলিস্ত রিপব্লিক ওব ভিএতনামগী রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
07 APR 2026 12:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিস্তর তো লামবু সোসিএলিস্ত রিপব্লিক ওব ভিএতনামগী রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
অনৌবা রাস্ত্রপতিগী লুচিংবদা থাজবা ফোংদোক্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ভারত অমসুং ভিএতনামগী মরক্তা মতম কয়াগী মমাংদগী লৈরক্লবা মরুপ-মপাং ওইবগী মরী অসি মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎলগনি। শ্রী মোদীনা মখা তারদুনা হায়খি মদুদি লৈবাক অনি অমসুং লমদম অসিগী মীয়ামগী চাউখৎপা অমসুং য়াইফনবা কমপ্রিহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা চেৎশিলহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা মহাক্না থাজবা থম্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি:
"মিস্তর তো লামবু ভিয়েতনামগী সোসিয়েলিস্ত রিপব্লিক্কী প্রসিদেন্ত ওইনা ৱাশক লৌখিবদা থম্মোয় শেংনা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ঐহাক্না থাজবা থম্লি মদুদি মহাক্কী লুচিং মখাদা, ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরক্তা মতমনা চাংয়েং তৌরবা মরুপ মপাং ওইবগী মরী অসি মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎলক্লগনি। ঐহাক্না ঐখোয়গী মীয়াম অমসুং লমদম অসিগী চাউখৎ-থৌরাং অমসুং চাউখৎ-থৌরাংগীদমক ঐখোয়গী কমপ্রিহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা চেৎশিলহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা থাজবা থম্লি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mr. To Lam on his election as the President of the Socialist Republic of Vietnam
07 APR 2026 12:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his heartiest congratulations to Mr. To Lam on his election as the President of the Socialist Republic of Vietnam.
Expressing confidence in the leadership of the new President, the Prime Minister noted that the time-tested friendship between India and Vietnam will continue to grow from strength to strength. Shri Modi further remarked that he is looking forward to working closely together to further deepen the Comprehensive Strategic Partnership for the progress and prosperity of the people of both nations and the region.
The Prime Minister wrote on X:
"Heartiest congratulations to Mr. To Lam on his election as President of the Socialist Republic of Vietnam. I am confident that under his leadership, the time-tested friendship between our two countries will continue to grow from strength to strength. I look forward to working closely together to further deepen our Comprehensive Strategic Partnership for the progress and prosperity of our people and the region."