Prime Minister's Office
Prime Minister highlights values of harmony and compassion on Good Friday
03 APR 2026 9:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, said that Good Friday reminds us of the sacrifice of Jesus Christ.
Shri Modi expressed hope that the day deepens the values of harmony, compassion and forgiveness.
He said that brotherhood and hope should guide everyone.
In a X post, Shri Modi said;
“Good Friday reminds us of Jesus Christ’s sacrifice. May this day further deepen the values of harmony, compassion and forgiveness. May brotherhood and hope guide us all.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুদ ফ্রাইদেদা নুংশিন্না হিংমিন্নবা অমসুং মীওইবগী মীনুংশিগী গুনশিং ফোঙদোকখ্রে
03 APR 2026 9:38AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি যিশু খৃষ্টগী কৎথোকপা অদু গুদ ফ্রাইদেনা ঐখোয়দা নিংশিংহল্লে।
নুমিৎ অসিনা নুংশিন্না হিংমিন্নবা, মীওইবগী মীনুংশি অমসুং ঙাকপীবগী গুনশিং হেন্না চেৎশীনহনগনি হায়বগী থাজবা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
মহাক্না হায়খি মদুদি মচিন-মনাও ওইবা অমসুং থাজবনা মীওই খুদিংমক লমজিংগনি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“যিশু খৃষ্টগী কৎথোকপা অদু গুদ ফ্রাইদেনা ঐখোয়দা নিংশিংহল্লে। নুমিৎ অসিনা নুংশিন্না হিংমিন্নবা, মীওইবগী মীনুংশি অমসুং ঙাকপীবগী গুনশিং হেন্না চেৎশীনহনবা ওইরসনু। মচিন-মনাও ওইবা অমসুং থাজবনা মীওই খুদিংমক লমজিংবা ওইরসনু”।