প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আন্ধ্র প্রদেশকী মর্কাপুরম জিলাদা থোকখিবা খুদোংথীবা থৌদোক্কী অৱাবা ফোংদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা খেতী পুরোন পীগনি লাওথোকখ্রে
26 MAR 2026 11:19AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আন্ধ্র প্রদেশকী মার্কাপুরম জিলাদা থোকখিবা নুংঙাইতবা থৌদোক অদুদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখি।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং মনুংদা প্রধান মন্ত্রীগী নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.) দগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি হায়না লাউথোকখি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ গী তেংবাং পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X তা অসুম্না ইখি;
“আন্ধ্র প্রদেশকী মার্কাপুরম জিলাদা থোকখিবা খুদোংথীবা অসি য়াম্না নুংঙাইতবা অমনি। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি। অশোকপা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ গী তেংবাং পীরগনি। পি এম @narendramodi “

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over tragic mishap in Markapuram district of Andhra Pradesh
PM announces ex-gratia
26 MAR 2026 11:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the tragic mishap in Markapuram district of Andhra Pradesh.
The Prime Minister conveyed his condolences to those who have lost their loved ones and prayed for the speedy recovery of the injured.
The Prime Minister announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh from the Prime Minister’s National Relief Fund (PMNRF) would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“The mishap in Markapuram district, Andhra Pradesh, is tragic. Condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover at the earliest.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”