ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୁଲୱାମାର ସାହସୀ ବୀରମାନଙ୍କୁ ସ୍ମରଣ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
14 FEB 2026 11:06AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୨୦୧୯ ମସିହା ଆଜିର ଦିନରେ ପୁଲୱାମାରେ ପ୍ରାଣବଳି ଦେଇଥିବା ସାହସୀ ବୀରମାନଙ୍କୁ ସ୍ମରଣ କରିଛନ୍ତି। ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଦେଶ ପ୍ରତି ସେମାନଙ୍କର ସମର୍ପଣ, ସଂକଳ୍ପ ଏବଂ ସେବା ଆମ ସାମୂହିକ ଚେତନାରେ ସର୍ବଦା ପାଇଁ ସ୍ଥାନିତ ହୋଇ ରହିଛି ଏବଂ ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟ ସେମାନଙ୍କ ସ୍ଥାୟୀ ସାହସରୁ ଶକ୍ତି ପାଆନ୍ତି।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"୨୦୧୯ ମସିହା ଆଜିର ଦିନରେ ପୁଲୱାମାରେ ପ୍ରାଣବଳି ଦେଇଥିବା ସାହସୀ ବୀରମାନଙ୍କୁ ମନେ ପକାଇବା। ଦେଶ ପ୍ରତି ସେମାନଙ୍କର ସମର୍ପଣ, ସଂକଳ୍ପ ଏବଂ ସେବା ଆମ ସାମୂହିକ ଚେତନାରେ ସର୍ବଦା ସ୍ଥାନିତ ହୋଇ ରହିଥାଉ। ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟ ସେମାନଙ୍କ ସ୍ଥାୟୀ ସାହସରୁ ଶକ୍ତି ପାଆନ୍ତୁ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister remembers the brave heroes of Pulwama
14 FEB 2026 11:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi remembered the brave heroes who laid down their lives in Pulwama on this day in 2019. Shri Modi stated that their devotion, resolve and service to the nation remain forever etched in our collective consciousness, and every Indian draws strength from their enduring courage.
Shri Modi posted on X:
"Remembering the brave heroes who laid down their lives in Pulwama on this day in 2019. Their devotion, resolve and service to the nation remain forever etched in our collective consciousness. Every Indian draws strength from their enduring courage."