প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পুলৱামাগী অথৌবশিং নিংশিংখ্রে
14 FEB 2026 11:06AM by PIB Imphal
২০১৯ গী ঙসিগী নুমিৎ অসিদা পুলৱামাদা মখোয়গী থৱায়শিং কৎখিবা অথৌবশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিংশিংখ্রে। প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি মদুদি লৈবাক্কীদমক মখোয়গী কৎথোকপা, ৱাশক অমসুং থবক মতম পুম্নমক্ত ঐখোয়না নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি অমসুং মখোয়গী হনবা লৈত্রবা থৌনাদগী ভারতমচা খুদিংমক থৌনা ফংলি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“২০১৯ গী ঙসিগী নুমিৎ অসিদা পুলৱামাদা মখোয়গী থৱায়শিং কৎখিবা অথৌবশিং নিংশিংলি। লৈবাক্কীদমক মখোয়গী কৎথোকপা, ৱাশক অমসুং থবক মতম পুম্নমক্ত ঐখোয়না নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মখোয়গী হনবা লৈত্রবা থৌনাদগী ভারতমচা খুদিংমক থৌনা ফংলি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister remembers the brave heroes of Pulwama
14 FEB 2026 11:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi remembered the brave heroes who laid down their lives in Pulwama on this day in 2019. Shri Modi stated that their devotion, resolve and service to the nation remain forever etched in our collective consciousness, and every Indian draws strength from their enduring courage.
Shri Modi posted on X:
"Remembering the brave heroes who laid down their lives in Pulwama on this day in 2019. Their devotion, resolve and service to the nation remain forever etched in our collective consciousness. Every Indian draws strength from their enduring courage."