Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi receives a phone call today from President of Sri Lanka
The two leaders discuss disruptions affecting global energy security
Both leaders reiterate the importance of keeping shipping lines open and secure
The two leaders review progress on various initiatives aimed at strengthening bilateral energy cooperation and enhancing regional security
PM reiterates India’s firm commitment to work closely together in addressing shared challenges
24 MAR 2026 9:10PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a phone call today from the President of Sri Lanka, H.E. Anura Kumara Disanayaka.
The two leaders discussed the evolving situation in West Asia with an emphasis on disruptions affecting global energy security.
Both leaders reiterated the importance of keeping shipping lines open and secure in the interest of the whole world.
The two leaders reviewed progress on various initiatives aimed at strengthening India-Sri Lanka energy cooperation and enhancing regional security.
Prime Minister reiterated India’s firm commitment to work closely together in addressing shared challenges in line with India’s Neighbourhood First policy and MAHASAGAR Vision.
The two leaders agreed to stay in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা ঙসি শ্রী লঙ্কাগী রাস্ত্রপতিনা তেলিফোন্দা ৱারী শাখ্রে
লুচিংবা অনিনা মালেমগী ইনর্জী সেক্যুরিতীদা শোকহল্লিবা অথিংবা-অপনবশিং অদুগী মতাংদা খন্নখ্রে
লুচিংবা অনিনা শিপ্পিং লাইনশিং হাংদোকপা অমসুং সেক্যুর ওইহন্নবা মরুওইবা অদু অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে
লুচিংবা অনিনা নাকল অনিগী ওইবা ইনর্জী কোওপরেসন মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমসুং রিজনেল সেক্যুরিতী
হেঙ্গৎহন্নবগী পান্দম থম্লিবা তোঙান-তোঙানবা অনৌবা থৌরাংশিং খুমাং চাউশিল্লকপগী মতাংদা য়েংশিনখি
মায়োকমিন্নরিবা শিংনবশিং থেংননবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ভারতনা অচেৎপা ফিরেপ লৌরি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে
24 MAR 2026 9:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা ঙসি শ্রী লঙ্কাগী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. অনুরা কুমারা দিসানায়াকানা ফোনদা ৱারী শাখ্রে।
লুচিংবা অনিনা মালেমগী ইনর্জী সেক্যুরিতীদা শোকহল্লিবা অৱাবা কয়াদা মরুওইনা পুক্নিং চিংশিনদুনা নোংচুপ এসিয়াদা ওইরক্লিবা ফীভমগী মতাংদা খন্নখি।
লুচিংবা অনিনা মালেম পুম্বগী কান্ননবগীদমক শিপিং লাইনশিং হাংদোকপা অমসুং সেক্যুর ওইহন্নবগী মরুওইবা অদু অমুক হন্না ফোংদোকখি।
লুচিংবা অনিনা ভারত-শ্রী লঙ্কা ইনর্জী কোওপরেসন মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমসুং রিজনেল সেক্যুরিতী হেঙ্গৎহন্নবা পান্দম থম্লিবা তোঙান-তোঙানবা অনৌবা থৌরাংশিংগী খোংথাং কয়া অমগী মতাংদা খন্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নেবরহুদ ফার্স্ত পোলিসী অমসুং মহাসাগর ভিজনগী মতুং ইন্না পুন্না থবক তৌমিন্নদুনা মায়োকমিন্নরিবা শিংনবশিংবু কোকহন্নবা পুন্না হোৎনমিন্নবগী অচেৎপা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখি।
লুচিংবা অনিমক্না পাউ ফাওনদুনা লৈনবা য়ানখি।