Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on India’s efforts towards eliminating TB
24 MAR 2026 1:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by Union Minister, Shri Jagat Prakash Nadda.
The article writes about the country’s journey towards eliminating TB, anchored in Jan Bhagidari. It highlights that India has made sustained investments in research and development, strengthened partnerships and created a pipeline of Made-in-India TB diagnostics.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Union Minister Shri @JPNadda writes about the country’s journey towards eliminating TB, anchored in Jan Bhagidari.
He highlights that India has made sustained investments in research and development, strengthened partnerships and created a pipeline of Made-in-India TB diagnostics.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতনা তি.বি. মুত্থৎনবা হোৎনরিবা অসিগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
24 MAR 2026 1:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী জগৎ প্রকাশ নদ্দানা ইবা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে।
আর্তিকল অসিনা জন ভাগিদারীদা য়ুম্ফম ওইদুনা লৈবাক অসিনা তি.বি. মুত্থৎনবা হোৎনরিবা অসিগী মতাংদা পল্লি। ভারতনা রিসর্স অমসুং দিবেলপমেন্তদা লেপ্পা লৈতনা ইনবেস্তমেন্ত তৌরি, পার্তনরশিপ মপাঙ্গল কনখৎহল্লি অমসুং মেদ-ইন-ইন্দিয়া তি.বি. দাইগ্নোস্তিক্সকী পাইপলাইন অমা শেমগৎলি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X তা অসুম্না থাগৎখি:
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @JPNaddaনা জন ভাগিদারীদা য়ুম্ফম ওইদুনা লৈবাক অসিনা তি.বি. মুত্থৎনবা হোৎনরিবা অসিগী মতাংদা পন্দুনা আর্তিকল অমা ইখি।
মহাক্না হায়খি মদুদি ভারতনা রিসর্স অমসুং দিবেলপমেন্ততা লেপ্পা লৈতনা ইনভেস্তমেন্ত তৌরি, পার্তনরশিপশিং মপাঙ্গল কনখৎহল্লি অমসুং মেদ-ইন-ইন্দিয়া তি.বি. দাইগ্নোস্তিক্সকী পাইপলাইন অমা শেম্লি।