প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দিরা গান্ধি নেস্নেল সেন্তর ফোর দি আর্তসকী ত্রস্তীশিংগা উনখ্রে
19 MAR 2026 9:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইন্দিরা গান্ধী নেস্নেল সেন্তর ফোর আর্তস (আই.জি.এন.জি.সি.এ.) গী ত্রস্তীশিংগা উনদুনা ভারতকী তোঙান তোঙানবা নাৎপু হেন্না পাক শন্না শন্দোক্নবা মরী লৈনবা হিরম কয়া খন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দিরা গান্ধী নেস্নেল সেন্তর ফোর আর্তসকী ত্রস্তীশিংগা উনখি অমসুং কলচরেল প্রমোসনগী খোঙচৎ অসিদা মীওই কয়া পুশিল্লক্নবা পাম্বৈশিং থিদোকখি। ৱারী শানবা অদুগী মনুংদা, প্রধান মন্ত্রী অমসুং ত্রস্তীশিংনা দিজিতেল অমসুং গ্রাসরুৎ ইনিসিয়েতিবশিংগী খুত্থাংদা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা খন্ন-নৈনখি অমসুং ভারতকী শিংথানীংঙাই ওইরবা হেরিতেজ অসি ঙাক-শেন্দুনা থম্নবা অমসুং প্রমোৎ তৌবদা আর্তিস্তশিং অমসুং স্কোলরশিংবু মতেং পাংবগী মরুওইবা অদুদা অকনবা ৱাফম থমখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা ইখি:
“আই.জি.এন.সি.এ.গী ত্রস্তীশিংগা উনখ্রে অমসুং ভারতকী তোঙান তোঙানবা কলচরবু হেন্না মীয়ামদা খঙহন্নবা মরী লৈনবা তোঙান তোঙানবা হিরমশিংদা খন্ন-নৈনখ্রে। ঐখোয়না মসিগী খোঙচৎ অসিদা মীওই কয়া অমা পুরক্নবা, দিজিতেল অমসুং গ্রাসরুৎ ইনিসিয়েতিবশিংগী খুত্থাংদা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমসুং ঐখোয়গী ইনাক খুল্লবা হেরিতেজ অসিবু ঙাক শেন্দুনা থম্বদা আর্তিস্তশিং অমসুং স্কোলরশিংদা মতেং পাংনবা পাম্বৈশিংসু থিজিনখি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Trustees of Indira Gandhi National Centre for the Arts
19 MAR 2026 9:13PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with the Trustees of the Indira Gandhi National Centre for the Arts (IGNCA) today to discuss various aspects relating to further popularising India’s diverse culture.
The Prime Minister met Trustees of the Indira Gandhi National Centre for the Arts and explored ways to bring more people into the journey of cultural promotion. During the interaction, the Prime Minister and the Trustees discussed strengthening outreach through digital and grassroots initiatives, and emphasized the importance of supporting artists and scholars in preserving and promoting India's rich heritage.
The Prime Minister wrote on X:
"Met Trustees of IGNCA and discussed various aspects relating to further popularising India’s diverse culture. We also explored ways to bring more people into this journey, strengthen outreach through digital and grassroots initiatives and support artists and scholars in preserving and promoting our rich heritage."