প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সেন্ত্রেল ইন্দস্ত্রিএল সেক্যুরিতী ফোর্সপু মখোয়গী রাইজিং দে নুমিত্তা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
10 MAR 2026 10:35AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সেন্ত্রেল ইন্দস্ত্রীএল সেক্যুরিতী ফোর্সকী পর্সোনেল পুম্নমকপু মখোয়গী রাইসিং দেদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। মখোয়গী পুক্নিং চেৎপা, দিসিপ্লিন অমসুং কত্থোকপগীদমক খঙনরিবা, সি.আই.এস.এফ.না লৈবাক শিনবা থুংনা মরুওইবা ইনফ্রাস্ত্রকচর ঙাক শেন্নবা মরুওইবা থৌদাং অমা লৌরি। মখোয়না তৌগদবা থৌদাংগীদমক অচেৎপা থাজবা অসিনা ভারতকী ঙাকশেল অমসুং চাউখৎপদা চাউনা মতেং পাংলি।"
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
সেন্ত্রেল ইন্দস্ত্রীএল সেক্যুরিতী ফোর্সকী পর্সোনেল পুম্নমকপু মখোয়গী রাইসিং দেদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি।
মখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ, দিসিপ্লিন অমসুং কত্থোকপগীদমক শকখঙনরিবা, সি.আই.এস.এফ.না লৈবাক শিনবা থুংনা মরু ওইবা ইনফ্রাস্ত্রকচর ঙাক-শেনবদা মরু ওইবা থৌদাং লৌরি। মখোয়গী থৌদাংগীদমক অচেৎপা থাজবা অসিনা ভারতকী সেক্যুরিতী অমসুং চাউখৎলোন্দা চাউনা মতেং পাংলি।
@CISFHQrs

Prime Minister's Office
Prime Minister greets Central Industrial Security Force on their Raising Day
10 MAR 2026 10:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi greeted all personnel of the Central Industrial Security Force on their Raising Day, today. “Known for their determination, discipline and dedication, CISF plays a vital role in safeguarding critical infrastructure across the nation. Their unwavering commitment to duty contributes greatly to India’s security and progress”, Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
“Warm greetings to all personnel of the Central Industrial Security Force on their Raising Day.
Known for their determination, discipline and dedication, CISF plays a vital role in safeguarding critical infrastructure across the nation. Their unwavering commitment to duty contributes greatly to India’s security and progress.”
@CISFHQrs