প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কেন্দ্ৰীয় ঔদ্যোগিক সুৰক্ষা বাহিনীৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
10 MAR 2026 10:35AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি কেন্দ্ৰীয় ঔদ্যোগিক সুৰক্ষা বাহিনীৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে সকলো জোৱানক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে। তেওঁলোকৰ সংকল্প, অনুশাসন আৰু নিষ্ঠাৰ বাবে পৰিচিত চিআইএছএফে সমগ্ৰ দেশতে গুৰুত্বপূৰ্ণ আন্তঃগাঁথনি সুৰক্ষিত কৰাৰ ক্ষেত্ৰত এক উল্লেখযোগ্য ভূমিকা পালন কৰে। কৰ্তব্যৰ প্ৰতি তেওঁলোকৰ অটল প্ৰতিশ্ৰুতিয়ে ভাৰতৰ সুৰক্ষা আৰু প্ৰগতিৰ ক্ষেত্ৰত প্ৰভূত বৰঙণি যোগাইছে", শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সৰ পোষ্টত কয়ঃ
"কেন্দ্ৰীয় ঔদ্যোগিক সুৰক্ষা বাহিনীৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত সকলো জোৱানক আন্তৰিক শুভেচ্ছা জনাইছো।
তেওঁলোকৰ সংকল্প, অনুশাসন আৰু নিষ্ঠাৰ বাবে পৰিচিত চিআইএছএফে সমগ্ৰ দেশতে গুৰুত্বপূৰ্ণ আন্তঃগাঁথনি সুৰক্ষিত কৰাত উল্লেখযোগ্য ভূমিকা পালন কৰে। কৰ্তব্যৰ প্ৰতি তেওঁলোকৰ অটল প্ৰতিশ্ৰুতিয়ে ভাৰতৰ সুৰক্ষা আৰু প্ৰগতিৰ ক্ষেত্ৰত প্ৰভূত বৰঙণি যোগাইছে।
@CISFHQrs

Prime Minister's Office
Prime Minister greets Central Industrial Security Force on their Raising Day
10 MAR 2026 10:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi greeted all personnel of the Central Industrial Security Force on their Raising Day, today. “Known for their determination, discipline and dedication, CISF plays a vital role in safeguarding critical infrastructure across the nation. Their unwavering commitment to duty contributes greatly to India’s security and progress”, Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
“Warm greetings to all personnel of the Central Industrial Security Force on their Raising Day.
Known for their determination, discipline and dedication, CISF plays a vital role in safeguarding critical infrastructure across the nation. Their unwavering commitment to duty contributes greatly to India’s security and progress.”
@CISFHQrs