Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on ASMITA initiative promoting women in sports
08 MAR 2026 4:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by Union Minister of State for Youth Affairs and Sports, Smt. Raksha Khadse.
The article writes about the successful ASMITA initiative, a vertical of the Khelo India Mission conceived to promote sports among women nationwide. It highlights the Sports Ministry’s push for gender neutrality and notes that ASMITA plays an important role in the vision of a Viksit Bharat by 2047.
The Prime Minister’s Office wrote on X;
“In this article, Union MoS @khadseraksha writes about the successful ASMITA initiative, a vertical of the Khelo India Mission conceived to promote sports among women nationwide.
She highlights the Sports Ministry’s push for gender neutrality and notes that ASMITA plays an important role in the vision of a Viksit Bharat by 2047.
#NayeBharatKiNariShakti”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শান্নবদা নুপীশিং য়োকখৎপা অসমিতা থবক্কী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
08 MAR 2026 4:37PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তসকী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রীমতি রক্ষা খাদেসনা ইবা আর্তিকল অমা সিয়ার তৌখ্রে।
লৈবাক শীনবা থুংনা নুপীশিংগী মরক্ত শান্নবা য়োকখৎনবা শেমখিবা খেলো ইন্দিয়া মিসনগী অসমিতা থবক মাইপাকপগী মতাংদা আর্তিকল অদুদা ইরি। নুপা-নুপী খেন্নবা লৈতনবা স্পোর্তস মিনিষ্ট্রিনা পায়খৎলিবা থবক আর্তিকল অসিদা ফোঙদোক্লি অমসুং ২০৪৭ ফাওবগী মনুংদা বিকসিত ভারত অমগী পান্দমদা অসমিতানা লৌরিবা মরুওইবা থৌদাং মসিদা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা ইখি;
“লৈবাক শীনবা থুংনা নুপীশিংগী মরক্ত শান্নবা য়োকখৎনবা শেমখিবা খেলো ইন্দিয়া মিসনগী অসমিতা থবক মাইপাকপগী মতাংদা আর্তিকল অসিদা য়ুনিয়ন এম.ও.এস @khadseraksha না ইরি।
নুপা-নুপী খেন্নবা লৈতনবা স্পোর্তস মিনিষ্ট্রিনা পায়খৎলিবা থবক অমসুং ২০৪৭ ফাওবগী মনুংদা বিকসিত ভারত অমগী পান্দমদা অসমিতানা লৌরিবা মরুওইবা থৌদাং মহাক্না ফোঙদোকখি।
#NayeBharatKiNariShakti”