প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জন ঔশাদি দিবস ২০২৬কী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
পি.এম.না প্রধান মন্ত্রী ভারতীয় জন ঔশাধি পরিয়োজনাগী অহোংবা পুরক্লিবা শাফুগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে
07 MAR 2026 10:15AM by PIB Imphal
জন ঔশধী দিবস ২০২৬কী থৌরমদা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রধান মন্ত্রী ভারতীয় জন ঔশধী পরিয়োজনাগী খুত্থাংদা পোজিতিব ওইবা ইম্পেক্ত ফংলবা মীওই পুম্নমক্তা মহাক্কী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি খোঙথাং অসিনা নাগরিক খুদিংমক্না অহোংবা মমলদা ক্বালিতী লৈবা হিদাক-লাংথকশিং ফংহন্নবা ঐখোয়গী ফিরেপ অদু উৎলি। জন ঔশধী কেন্দ্রশিংগী খুত্থাংদা, মশিং য়াম্লবা ইমুংশিংনা হকশেলগী শেনফম কনবা ঙমহল্লি অমসুং মতিক চাবা লায়েং ফংলি হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রধান মন্ত্রী ভারতীয় জন ঔশাধি পরিয়োজনাগী অহোংবা পুরক্লিবা শাফু মতাংদা মমিসু শিয়র তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা ইখি;
“#JanAushadhiDiwas2026তা প্রধান মন্ত্রী ভারতীয় জনঔশাধি পরিয়োজনাগী খুদোংচাবা ফংলবা মীওই পুম্নমকপু ঐহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মসিগী খোঙথাং অসিনা নাগরিক খুদিংমক্না অহোংবা মমলদা ক্বালিতী লৈবা হিদাক-লাংথকশিং ফংহনবদা ঐখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ অদু উৎলি। জন ঔশাধি কেন্দ্রশিংগী খুত্থাংদা, মশিং য়াম্লবা ইমুংশিংনা হকশেলগী শেনফম কনবা ঙমহল্লি অমসুং মতিক চাবা লায়েং ফংহল্লি।”
“প্রধান মন্ত্রী ভারতীয় জন ঔশাধি পরিয়োজনাগী অওনবা পুরক্লিবা শাফীগী মমি।
#JanAushadhiDiwas2026”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings on Jan Aushadhi Diwas 2026
PM highlights transformative impact of Pradhan Mantri Bhartiya Janaushadhi Pariyojana
07 MAR 2026 10:15AM by PIB Delhi
On the occasion of Jan Aushadhi Diwas 2026, the Prime Minister, Shri Narendra Modi extended his greetings to all those who have been positively impacted by the Pradhan Mantri Bhartiya Janaushadhi Pariyojana. Shri Modi said that this initiative reflects our commitment to ensuring that every citizen has access to quality medicines at affordable prices. Through Jan Aushadhi Kendras, countless families are saving on healthcare expenses and receiving proper treatment, Shri Modi added.
The Prime Minister also shared a glimpse of the transformative impact of the Pradhan Mantri Bhartiya Janaushadhi Pariyojana.
The Prime Minister wrote on X;
“On #JanAushadhiDiwas2026, my best wishes to all those who have been positively impacted by the Pradhan Mantri Bhartiya Janaushadhi Pariyojana. This initiative reflects our commitment to ensuring that every citizen has access to quality medicines at affordable prices. Through Jan Aushadhi Kendras, countless families are saving on healthcare expenses and receiving proper treatment.”
“A glimpse of the transformative impact of Pradhan Mantri Bhartiya Janaushadhi Pariyojana.
#JanAushadhiDiwas2026”