প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জোরদানগী নিংথৌগা ৱারি শানখ্রে
02 MAR 2026 9:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জোরদানগী নিংথৌ অবদুল্লা সেকেন্দগা ৱারি শানখ্রে।
লমদম অসিদা হৌজিক ওইরক্লিবা ফিবমদা প্রধান মন্ত্রীনা নুঙনাংবা ফোঙদোকখ্রে। জোরদানগী মীয়ামগীদমক শান্তি, সেকুরিতি অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা পুরক্নবা শৌগৎপা মহাক্না অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে।
অৱাবা তানফম অসিদা জোরদানদা লৈরিবা ভারতমচাশিং য়াইফনবা থবক পায়খৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা জোরদানগী নিংথৌ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“জোরদানগী নিংথৌ অবদুল্লা সেকেন্দগা ৱারি শানখ্রে। লমদম অসিদা হৌজিক ওইরক্লিবা ফিবমদা ঐখোয়না নুঙনাংবা ফোঙদোকখ্রে। জোরদানগী মীয়ামগীদমক শান্তি, সেকুরিতি অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা পুরক্নবা শৌগৎপা ঐখোয়না অমুক হন্না ফোঙদোক্লি। অৱাবা তানফম অসিদা জোরদানদা লৈরিবা ভারতমচাশিং য়াইফনবা থবক পায়খৎপগীদমক ঐনা জোরদানগী নিংথৌ থাগৎপা ফোঙদোকচরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister speaks with the King of Jordan
02 MAR 2026 9:45PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi spoke with His Majesty King Abdullah II, the King of Jordan.
The Prime Minister conveyed deep concern at the evolving situation in the region. He reaffirmed support for the peace, security, and well-being of the people of Jordan.
The Prime Minister also thanked His Majesty for taking care of the Indian community in Jordan in this difficult hour.
The Prime Minister shared on X;
"Spoke with His Majesty King Abdullah II, the King of Jordan. Conveyed our deep concern at the evolving situation in the region. We reaffirm our support for peace, security and the well-being of the people of Jordan. I thanked him for taking care of the Indian community in Jordan in this difficult hour."