প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাজ্যগী মমিং কেরালম হায়না থোনবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোক্নবা শক্নাইরবা মলায়ালি অইবশিংনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
27 FEB 2026 7:34PM by PIB Imphal
কেরলাগী মমিং কেরালম হায়না থোনবদা মখোয়গী তৌবীমল খঙবা উৎনবা লাকখিবা শক্নাইরবা মালায়ালি অইবা কাংবু অমনা ঙসি প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি শক্নাইরবা মলায়ালি অইবশিংগা উনবদা মহাক য়াম্না হরাওই অমসুং মখোয়গা ৱারি শানবা য়াম্না কান্নবা ওইখি। অইবশিংনা কেরালম অমসুং মালায়ালমদা ঙাউজবা অদু উনখিবা অসিদা মমি তারে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
কেরলাগী মমিং কেরালম হায়না থোনবদা মখোয়গী তৌবীমল খঙবা উৎনবা লাকখিবা শক্নাইরবা মালায়ালি অইবা কাংবু অমা উনবদা য়াম্না হরাওই।
মখোয়গা ৱারি শানবা য়াম্না কান্নবা ওইখি। অইবশিংনা কেরালম অমসুং মালায়ালমদা ঙাউজবা অদু উনখিবা অসিদা মমি তারে।

Prime Minister's Office
Eminent Malayali Litterateurs Meet PM to Express Gratitude for Renaming State to Keralam
27 FEB 2026 7:34PM by PIB Delhi
A group of eminent Malayali litterateurs called upon the Prime Minister today to express their gratitude regarding the renaming of Kerala to Keralam.
The Prime Minister stated that he was very happy to receive the eminent Malayali litterateurs and noted that the interaction was extremely insightful. The Prime Minister, further highlighted that, the meeting reflected the litterateurs' passionate commitment to Keralam and the Malayalam .
Prime Minister shared on x;
Very happy to receive a group of eminent Malayali litterateurs who came to express their gratitude for renaming Kerala to Keralam.
The interaction was extremely insightful and it reflected their passionate commitment to Keralam and Malayalam.