প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অহানবা ওইনা রঞ্জি ত্রোফি মাইপাক্লবা জম্মু অমসুং কাস্মিরগী তিম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
28 FEB 2026 7:03PM by PIB Imphal
অহানবা ওইনা রঞ্জি ত্রোফি মাইপাক্লবা জম্মু অমসুং কাস্মিরগী তিম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি পুৱারি ওইরবা মাইপাকপা অসিদা তিমগী খাংবা কনবা, থকশি-খাসি অমসুং পামজবা অদু মমি তারে। মসি জম্মু অমসুং কাস্মিরগী মীয়ামগী চাউথোকচবা মিকুপ অমনি, মাইপাকপা অসি লমদম অসিদা শান্নবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা শান্নরোয়শিং চাউখৎলক্নবা য়াম্না মরুওই।
মাইপাকপা অসিনা নহা ওইরিবা শান্নরোয় কয়া অচৌবা মঙলান মঙনবা অমসুং হেন্না শান্ননবা ইথিল পীগনি হায়বগী থাজবা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“অহানবা ওইনা রঞ্জি ত্রোফি মাইপাক্লবা জম্মু অমসুং কাস্মিরগী তিম থাগৎপা ফোঙদোকচরি! পুৱারি ওইরবা মাইপাকপা অসিদা তিমগী খাংবা কনবা, থকশি-খাসি অমসুং পামজবা অদু মমি তারে। মসি জম্মু অমসুং কাস্মিরগী মীয়ামগী চাউথোকচবা মিকুপ অমনি। মাইপাকপা অসিনা লমদম অসিদা শান্নবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা শান্নরোয়শিং হেন্না চাউখৎলকপা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Jammu and Kashmir team on their first-ever Ranji Trophy victory
28 FEB 2026 7:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister has congratulated the Jammu and Kashmir team for their first-ever Ranji Trophy win.
The Prime Minister stated that this historic triumph reflects the remarkable grit, discipline, and passion of the team. Highlighting that it is a proud moment for the people of Jammu and Kashmir, he noted that the victory underscores the growing sporting passion and talent in the region.
The Prime Minister expressed hope that this feat will inspire many young athletes to dream big and play more.
The Prime Minister shared on X post;
"Congratulations to the Jammu and Kashmir team for their first ever Ranji Trophy win! This historic triumph reflects remarkable grit, discipline and passion of the team. It is a proud moment for the people of Jammu and Kashmir and it highlights the growing sporting passion and talent there. May this feat inspire many young athletes to dream big and play more."