প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰথমবাৰৰ বাবে ৰঞ্জি ট্ৰফী জয়ৰ বাবে জম্মু-কাশ্মীৰ দলক অভিনন্দন জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
28 FEB 2026 7:03PM by PIB Guwahati
প্ৰথমবাৰৰ বাবে ৰঞ্জি ট্ৰফী জয় কৰা বাবে জম্মু-কাশ্মীৰ দলটোক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে এই ঐতিহাসিক জয়ে দলটোৰ উদ্যম, অনুশাসন আৰু আবেগক প্ৰতিফলিত কৰে। জম্মু-কাশ্মীৰৰ জনসাধাৰণৰ বাবে ই এক গৌৰৱৰ মুহূৰ্ত বুলি আলোকপাত কৰি তেওঁ উল্লেখ কৰে যে এই বিজয়ে অঞ্চলটোৰ ক্ৰীড়াৰ আবেগ আৰু প্ৰতিভাৰ ক্ৰমবৰ্ধমান আলোকপাত কৰিছে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আশা প্ৰকাশ কৰে যে এই কৃতিত্বই বহু যুৱ খেলুৱৈক ডাঙৰ সপোন দেখিবলৈ আৰু অধিক ভালদৰে খেলিবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰিব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এনেদৰে এটা পোষ্টত শ্বেয়াৰ কৰিছে;
"জম্মু-কাশ্মীৰ দলটোক প্ৰথমবাৰৰ বাবে ৰঞ্জি ট্ৰফী জয়ৰ বাবে অভিনন্দন! এই ঐতিহাসিক জয়ই দলটোৰ উল্লেখযোগ্য উদ্যম, অনুশাসন আৰু আবেগক প্ৰতিফলিত কৰিছে। জম্মু-কাশ্মীৰৰ জনসাধাৰণৰ বাবে ই এক গৌৰৱৰ মুহূৰ্ত আৰু ই তাত ক্ৰমাৎ বৃদ্ধি পোৱা ক্ৰীড়াৰ আবেগ আৰু প্ৰতিভাক উজ্জ্বল কৰি তুলিছে। এই কৃতিত্বই বহু যুৱ খেলুৱৈক ডাঙৰ সপোন দেখিবলৈ আৰু অধিক ভালদৰে খেলিবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰক।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Jammu and Kashmir team on their first-ever Ranji Trophy victory
28 FEB 2026 7:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister has congratulated the Jammu and Kashmir team for their first-ever Ranji Trophy win.
The Prime Minister stated that this historic triumph reflects the remarkable grit, discipline, and passion of the team. Highlighting that it is a proud moment for the people of Jammu and Kashmir, he noted that the victory underscores the growing sporting passion and talent in the region.
The Prime Minister expressed hope that this feat will inspire many young athletes to dream big and play more.
The Prime Minister shared on X post;
"Congratulations to the Jammu and Kashmir team for their first ever Ranji Trophy win! This historic triumph reflects remarkable grit, discipline and passion of the team. It is a proud moment for the people of Jammu and Kashmir and it highlights the growing sporting passion and talent there. May this feat inspire many young athletes to dream big and play more."