প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফেব্রুৱারী ২৭ তা “তেক্নোলোজী, রিফোর্ম্স এন্দ ফাইনান্স ফোর ভিক্সিত ভারত” কী পোস্ত বজেত ৱেবিনারদা ৱা ঙাংগনি
মসিনা কেন্দ্রগী বজেত্তগী থোরকপা মরুওইবা ৱাফমশিংগী মতাঙদা পাঙথোক্কদবা পোস্ত বজেত ৱেবিনার পরিংগী অহানবনি
26 FEB 2026 8:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফেব্রুৱারী ২৭কী অয়ুক পুং ১১:৩০ রোম তারকপা মতমদা ভিদিও কন্ফরেন্সিংগী খুত্থাঙদা “তেক্নোলোজী, রিফোর্ম্স এন্দ ফাইনান্স ফোর ভিক্সিত ভারত” কী মতাঙদা পাঙথোক্কদবা পোস্ত বজেত ৱেবিনারদা ৱা ঙাংগদৌরি। ৱেবিনার অসিদা পব্লিক কেপেক্স, ইনফ্রাস্ত্রকচর, বেঙ্কিং সেক্তর রিফোর্ম, ফাইনেন্সিএল সেক্তর অর্কিতেকচর, দীপনিং কেপিতেল মার্কেত, অমদি তেক্স রিফোর্মসকী খুত্থাঙদা ইজ ওফ লিভিং পুরকপগী মতাঙদা খন্নগনি।
ৱেবিনার অসি কেন্দ্র বজেত ২০২৬-২৭ দগী থোরকপা মরুওইবা ৱাফমশিংগী মতাঙদা পাঙথোক্কদবা পোস্ত বজেত ৱাবিনার পরিংগী অহানবনি। ৱেবিনার অসিনা মমাঙদা থেংনখিবশিংদগী পারা তম্নবা অমদি তোঙান তোঙানবা স্তেকহোল্দরশিংনা হকথেংননা থেংনরবা ৱাফম অমদি ৱাখল্লোনশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা শেনবা চহি ২০২৬—২৭ কী বজেত্তা লাউথোকখিবা ৱাফমশিং মহৈ পুরক্নবা থবক ওইনা পায়খৎনবা অমসুং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা শরুক য়ারিবশিংদগী মওং মরিল নাইবা ফীদবেক লৌনবা পান্দম থম্লি। মখোয়না মরুওইবা বজেত্তা লাউথোকখিবা ৱাফমশিং পায়খৎনবগী মতিং লৈবা লম্বী খন্ননবা ইন্দস্ত্রী, ফাইনেন্সিএল ইন্সতিত্যুসন, মার্কেত পার্তিসিপেন্ত, লৈঙাক, ইন্দস্ত্রী রিগুলেতরশিং অমদুং একাদমিয়াশিংদগী স্তেকহোল্দরশিং পুনশিন্নহনগনি।

Prime Minister's Office
PM to address Post Budget Webinar on “Technology, Reforms and Finance for Viksit Bharat” on 27th February
It is the first in a series of Post Budget Webinars being organised on key themes emerging from the Union Budget
26 FEB 2026 8:07PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the Post Budget Webinar on “Technology, Reforms and Finance for Viksit Bharat” on 27th February at around 11:30 AM via video conferencing. The webinar will entail discussions on public capex, infrastructure, banking sector reforms, financial sector architecture, deepening capital markets, and ease of living through tax reforms.
The webinar is the first in a series of Post Budget Webinars being organised on key themes emerging from the Union Budget 2026–27. These webinars aim to draw lessons from past experiences and obtain structured feedback from participants to strengthen and ensure outcome-oriented implementation of the Budget announcements for FY 2026-27, drawing upon the practical experience and insights of diverse stakeholders. They will bring together stakeholders from industry, financial institutions, market participants, Government, industry regulators and academia to deliberate on effective implementation pathways for key Budget announcements.