Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates team of film Boong on winning BAFTA in Children’s & Family Film category, calls it moment of pride for Manipur and nation
23 FEB 2026 5:10PM by PIB Delhi
The British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) announced Boong as the winner in the Children’s & Family Film category at the EE BAFTA Film Awards.
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated all those associated with the film ‘BOONG’ for winning award in the Children’s & Family Film category at the EE BAFTA Film Awards.
Shri Modi said that this achievement is a moment of immense joy, especially for Manipur. The Prime Minister added that the award also highlights the immense creative talent present in the nation.
Responding to the X post of BAFTA about above mentioned announcement, Shri Modi said;
“Congratulations to all those associated with this film. This is indeed a moment of immense joy, especially for Manipur. It also highlights the immense creative talent in our nation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বাফতাগী অঙাংশিং অমসুং ইমুং-মনুংগী ফিল্ম কাংলুপ্ত মনা ফংলকপদা ফিল্ম বুঙগী কাংবু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে, মসি মনিপুর অমসুং লৈবাক অসি চাউথোকচনবগী তাঞ্জ অমনি হায়না ফোঙদোকখ্রে
23 FEB 2026 5:10PM by PIB Imphal
বৃতিস একাদেমী ওফ ফিল্ম এন্দ তেলিবিজন আর্তস (বাফতা) না ই.ই বাফতা ফিল্ম এৱার্দসতা অঙাংশিং অমসুং ইমুং-মনুংগী ফিল্ম কাংলুপ্ত বুঙ মকোক তারে হায়না লাউথোকখ্রে।
ই.ই বাফতা ফিল্ম এৱার্দসতা অঙাংশিং অমসুং ইমুং-মনুংগী ফিল্ম কাংলুপ্ত বুঙ মকোক তারকপদা ফিল্ম অসি পুথোকপদা শরুক য়াখিবা মীওই খুদিংমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মাইপাকপা অসি মরুওইনা মনিপুরগী য়াম্না হরাওবা তাঞ্জা অমনি। লৈবাক অসিদা হৈথোই-শিংথোইবা মীওই কয়া মরাংকাইনা লৈরি হায়বা মনা অসিনা তাক্লি।
মথক্ত পনখিবা মনা অদুগী মতাংদা বাফতাগী এক্স পোষ্টকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ফিল্ম অসি পুথোকপদা শরুক য়াখিবা মীওই খুদিংমক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মাইপাকপা অসি মরুওইনা মনিপুরগী য়াম্না হরাওবা তাঞ্জা অমনি। লৈবাক অসিদা হৈথোই-শিংথোইবা মীওই কয়া মরাংকাইনা লৈরি হায়বা মনা অসিনা তাক্লি”।