প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রীনা মহৈরোইশিংগী মেন্তেল হেল্থকী মতাংদা অকনবা ৱাফম থম্লিবা পরিক্ষা পে চর্চাগী মতাংদা আর্তিকল অমা সেয়র তৌখ্রে
12 FEB 2026 5:31PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা ঙসি কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী, পরিক্ষা পে চর্চানা মতৌ করম্না মতম পম্নমক্তা মহৈরোইগী ৱাখলগী য়াইফনবা পরিক্ষাশিংগী ময়োন্দা থমখিবগে অমসুং অকিবা লৈহন্দনা তম্বগী ৱাখল্লোন্দা নিংশিংবা অমসুং থাজবা হেনগৎহনবগে হায়বগী মতাংদা দোক্তর সুকান্তা মজুমদারনা ইবা আর্তিকল অমা সেয়র তৌখ্রে।
শ্রী মোদীনা X তা পোস্ত তৌরকখিবদাঃ
“পরিক্ষা পে চর্চানা মতম পুম্নমক্তা মহৈরোইগী ৱাখলগী য়াইফনবা পরিক্ষাশিংগী ময়োন্দা থম্লি, মসিনা অকিবা লৈহন্দনা তম্বগী ৱাখল্লোন অদুদা নিংশিংবা অমসুং থাজবা হেনগৎহল্লি।
ঐখোয়না পরিক্ষাগী মতমগী মায়কৈদা চংশিল্লিবা মতম অসিদা, মফম অসিদা MoS @DrSukantaBJP গী ৱাখল লৌশিং লৈবা ৱাফম অমা য়াওরি, মসিবু পাবিয়ু অমসুং পরিক্ষাশিং থৌনা হাপ্পিয়ু!”
dailypioneer.com/news/the-spirit-of-pariksha-pe-charcha
via NaMo App

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on emphasis of Pariksha Pe Charcha on mental well-being of students
12 FEB 2026 5:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today, shared an article written by Union Minister of state, Dr Sukanta Majumdar on how Pariksha Pe Charcha has always placed the student’s mental well-being at the core of examinations and celebrates the spirit of learning over fear, and boosts confidence.
Shri Modi posted on X:
“Pariksha Pe Charcha has always placed the student’s mental well-being at the core of examinations. It celebrates the spirit of learning over fear and boosts confidence.
As we are progressing towards the exam season, here’s an insightful article by MoS @DrSukantaBJP, give it a read and brave the exams!”
dailypioneer.com/news/the-spirit-of-pariksha-pe-charcha
via NaMo App