Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Prime Minister Mia Amor Mottley on her historic third consecutive electoral victory in Barbados
13 FEB 2026 12:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Prime Minister Mia Amor Mottley, on her historic third consecutive electoral victory in Barbados. Shri Modi added that India deeply values its long-standing friendship with Barbados, which continues to expand across diverse areas of cooperation. "I warmly recall our meeting on the sidelines of the India-CARICOM Summit in 2024 and look forward to working closely with her to further strengthen our partnership for the benefit of our peoples", Shri Modi said.
Shri Modi posted on X:
"Warm congratulations to Prime Minister Mia Amor Mottley on her historic third consecutive electoral victory.
India deeply values its long-standing friendship with Barbados, which continues to expand across diverse areas of cooperation.
I warmly recall our meeting on the sidelines of the India-CARICOM Summit in 2024 and look forward to working closely with her to further strengthen our partnership for the benefit of our peoples."
@miaamormottley

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বাৰ্বাডোছৰ নিৰ্বাচনত একেৰাহে তৃতীয়টো ঐতিহাসিক জয়ৰ বাবে মিয়া আমোৰ মটলীক অভিনন্দন জনাইছে
13 FEB 2026 12:17PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰী মিয়া আমোৰ মটলীক বাৰ্বাডোছৰ নিৰ্বাচনত একেৰাহে তৃতীয়বাৰৰ বাবে ঐতিহাসিকভাৱে জয়লাভ কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে লগতে কয় যে ভাৰতে বাৰ্বাডোছৰ সৈতে দীৰ্ঘদিনীয়া বন্ধুত্বক গভীৰ মূল্য দিয়ে, যি সহযোগিতাৰ বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত সম্প্ৰসাৰণ অব্যাহত ৰাখিছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয়, "২০২৪ চনত ভাৰত-কেৰিকম শীৰ্ষ সন্মিলনৰ সময়ত অনুষ্ঠিত আমাৰ বৈঠকক মই আন্তৰিকতাৰে মনত পেলাইছো আৰু আমাৰ জনসাধাৰণৰ সুবিধাৰ্থে আমাৰ অংশীদাৰিত্ব আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে তেওঁৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ মই আগ্ৰহী।”
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে :
"প্ৰধানমন্ত্ৰী মিয়া আমোৰ মটলীক একেৰাহে তৃতীয়বাৰৰ বাবে ঐতিহাসিক নিৰ্বাচনী জয়ৰ বাবে উষ্ম অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছো।"
ভাৰতে বাৰ্বাডোছৰ সৈতে দীৰ্ঘদিনীয়া বন্ধুত্বক গভীৰ মূল্য দিয়ে, যি সহযোগিতাৰ বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত সম্প্ৰসাৰণ অব্যাহত ৰাখিছে।
২০২৪ চনত ভাৰত-কেৰিকম শীৰ্ষ সন্মিলনৰ সময়ত অনুষ্ঠিত আমাৰ বৈঠকক মই আন্তৰিকতাৰে মনত পেলাইছো আৰু আমাৰ জনসাধাৰণৰ সুবিধাৰ বাবে আমাৰ অংশীদাৰিত্ব আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে তেওঁৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহী।”
@miaamormottley