Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Prime Minister Mia Amor Mottley on her historic third consecutive electoral victory in Barbados
13 FEB 2026 12:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Prime Minister Mia Amor Mottley, on her historic third consecutive electoral victory in Barbados. Shri Modi added that India deeply values its long-standing friendship with Barbados, which continues to expand across diverse areas of cooperation. "I warmly recall our meeting on the sidelines of the India-CARICOM Summit in 2024 and look forward to working closely with her to further strengthen our partnership for the benefit of our peoples", Shri Modi said.
Shri Modi posted on X:
"Warm congratulations to Prime Minister Mia Amor Mottley on her historic third consecutive electoral victory.
India deeply values its long-standing friendship with Barbados, which continues to expand across diverse areas of cooperation.
I warmly recall our meeting on the sidelines of the India-CARICOM Summit in 2024 and look forward to working closely with her to further strengthen our partnership for the benefit of our peoples."
@miaamormottley

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বার্বাদোস্তা পুৱারী ওইনা থংন-থংননা অহুম্লক শুবা ওইনা মীখলদা মায় পাকপগীদমক্তা প্রধান মন্ত্রী মিয়া এমোর মোতলীবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
13 FEB 2026 12:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রধান মন্ত্রী মিয়া এমোর মোতলীবু বার্বাদোসতা মহাক্কী পুৱারী ওইরবা অহুমশুবা ওইনা মীখলদা মায় পাকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা মখা তাখি মদুদি ভারতনা বার্বাদোসকা মতম শাংনা লৈরক্লবা মরুপ-মপাং ওইবগী মরীবু য়াম্না থাগৎলি। শ্রী মোদীনা হায়খি, "ঐহাক্না ২০২৪দা পাংথোক্কদৌরিবা ইন্দিয়া-কারিকোম সম্মিৎকী নাকলদা ফমখিবা ঐখোয়গী মীফম অদু নুংশিজবা ফাওনা নীংশিংলি অমসুং ঐখোয়গী মীয়ামগী কান্ননবগীদমক ঐখোয়গী পার্তনরশিপ অসি মখা তানা চেৎশিলহন্নবা মহাক্কা লোয়ননা নক্না থবক তৌমিন্ননবা হোৎনরি।"
শ্রী মোদীনা X তা পোস্ত তৌখি:
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "মহাক্কী পুৱারী ওইরবা অহুমশুবা মায় পাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী মিয়া এমোর মোতলীদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি।
ভারতনা বার্বেদোসকা লোয়ননা মতম শাংনা লৈরক্লবা মরুপ-মপাং ওইবগী মরীবু য়াম্না থাগৎলি।
ঐহাক্না ২০২৪দা পাংথোক্কদৌরিবা ইন্দিয়া-কারিকোম সম্মিৎকী নাকলদা ফমখিবা ঐহাক্কী মীফম অদু নুংশি-চান্ননা নিংশিংলি অমসুং ঐখোয়গী মীয়ামগী কান্ননবগীদমক ঐখোয়গী পার্তনরশিপ অসি মখা তানা চেৎশিলহন্নবা মহাক্কা লোয়ননা থবক তৌমিন্ননবা ঐহাক্না অপেনবা ফাওই।"
@miaamormottley