Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in a mishap in East Jaintia Hills, Meghalaya
PM announces ex-gratia from PMNRF
05 FEB 2026 8:36PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives the mishap in East Jaintia Hills, Meghalaya. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The PMO India handle in post on X said:
“Pained by the mishap in East Jaintia Hills, Meghalaya. Condolences to those who lost their loved ones. May the injured recover at the earliest.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মেঘালয়গী ইস্ত জয়ন্তিয়া হিল্সতা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে
05 FEB 2026 8:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মেঘালয়গী ইস্ত জয়ন্তিয়া হিল্সতা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমসুং অশোকপা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি হায়না লাউথোকখি।
Xতা পি.এম.ও. ইন্দিয়া হেন্দলবা তৌখিবা পোস্তনা হায়খি:
মেঘালয়গী ইস্ত জয়ন্তিয়া হিল্সতা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অদু য়াম্না নুংঙাইতে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি। অশোকপা মীওইশিংদা লুপা লিশিং ৫০,০০০গী তেংবাং পীরগনি: পি.এম. @narendramodi”