ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅହମଦାବାଦ ମେଟ୍ରୋ ଫେଜ-୨ ଲୋକାର୍ପଣର ଝଲକକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 JAN 2026 9:53PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆଜି ଅହମଦାବାଦ ମେଟ୍ରୋ ଫେଜ-୨ ଲୋକାର୍ପଣର କିଛି ଝଲକକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ଟ୍ୱିଟରରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟ ସେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଲେଖିଛନ୍ତି ଯେ,
‘ଅହମଦାବାଦର ଭିତିଭୂମି ବିକାଶ ଏଠାରେ ହେଉଥିବା କିଛି ଲୋକାଭିମୁଖୀ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଦ୍ୱାରା ପ୍ରତିଫଳିତ ହେଉଛି । ଆମେ ଏଥିପ୍ରତି ପ୍ରତିବଦ୍ଧ । ଆଜି ଫେଜ-୨ ଅଧୀନରେ ସେକ୍ଟର ୧୦ (ଏ)ରୁ ମହାତ୍ମା ମନ୍ଦିର ଯାଏ ଅହମଦାବାଦ ମେଟ୍ରୋକୁ ସମ୍ପ୍ରସାରିତ କରାଗଲା । ଏହା ଅହମଦାବାଦ ଓ ଗାନ୍ଧୀନଗର ଲୋକମାନଙ୍କ ଜୀବନଯାପନ ଶୈଳୀକୁ ସହଜ କରିବ ।’

Prime Minister's Office
Prime Minister shares glimpses of inauguration of Phase 2 of Ahmedabad Metro
11 JAN 2026 9:53PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi shared the glimpses of inauguration of Phase 2 of Ahmedabad Metro today.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Our commitment to boosting Ahmedabad's infrastructure is visible in the various development works initiated. Today, the remaining stretch of Phase 2 of Ahmedabad Metro from Sector 10A to Mahatma Mandir was inaugurated. This will boost 'Ease of Living' for the people of Ahmedabad and Gandhinagar.”