প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অহমেদবাদ মেত্রোগী ফেজ-২ শঙ্গাবগী শক্তমশিং প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
11 JAN 2026 9:53PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অহমেদবাদ মেত্রোগী ফেজ-২ শঙ্গাবগী শক্তমশিং সিয়ার তৌখ্রে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অহমেদবাদকী ইনফ্রাষ্ট্রকচর ফগৎহন্নবা ঐখোয়না থাজবা পীখিবা অদু তোঙান তোঙানবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং হৌখিবা অসিদা উবা ফংলে। ঙসি অহমেদবাদ মেত্রো ফেজ-২ গী লেমহৌরবা শরুক সেক্তর ১০এদগী মহাত্মা মন্দির ফাওবা শঙ্গাখ্রে। মসিনা অহমদেবাদ অমসুং গান্ধীনগরগী মীয়াম ‘হিংবদা লাইবা’ হেনগৎহল্লগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister shares glimpses of inauguration of Phase 2 of Ahmedabad Metro
11 JAN 2026 9:53PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi shared the glimpses of inauguration of Phase 2 of Ahmedabad Metro today.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Our commitment to boosting Ahmedabad's infrastructure is visible in the various development works initiated. Today, the remaining stretch of Phase 2 of Ahmedabad Metro from Sector 10A to Mahatma Mandir was inaugurated. This will boost 'Ease of Living' for the people of Ahmedabad and Gandhinagar.”