ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗାନ୍ଧୀ ସ୍ମୃତି ଠାରେ ପ୍ରାର୍ଥନା ସଭାରେ ଯୋଗଦେଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
30 JAN 2026 8:32PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଗାନ୍ଧୀ ସ୍ମୃତି ଠାରେ ଏକ ପ୍ରାର୍ଥନା ସଭାରେ ଯୋଗ ଦେଇଛନ୍ତି। ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଥିଲେ ଯେ ବାପୁଙ୍କ ପ୍ରୟାସ ଆମ ସ୍ୱାଧୀନତା ଆନ୍ଦୋଳନର ଗତିପଥକୁ ନୂଆ ରୂପ ଦେଇଛି ଏବଂ ଭାରତର ଯାତ୍ରାରେ ଏକ ଦୃଢ଼ ଛାପ ଛାଡ଼ିଛି ଯାହା ପିଢ଼ି ପରେ ପିଢ଼ି ଅନୁଭବ କରାଯାଉଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ 'ଏକ୍ସ’ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ଗାନ୍ଧୀ ସ୍ମୃତି ଠାରେ ଏକ ପ୍ରାର୍ଥନା ସଭାରେ ଯୋଗ ଦେଇଥିଲି।
ବାପୁଙ୍କ ଜୀବନ ଲକ୍ଷ ଲକ୍ଷ ଲୋକଙ୍କୁ ଆଶା ଦେଇଥାଏ। ତାଙ୍କର ପ୍ରୟାସ ଆମ ସ୍ୱାଧୀନତା ଆନ୍ଦୋଳନର ଗତିପଥକୁ ନୂଆ ରୂପ ଦେଇଥିଲା ଏବଂ ଭାରତର ଯାତ୍ରାରେ ଏକ ଦୃଢ଼ ଛାପ ଛାଡ଼ିଥିଲା ଯାହା ପିଢ଼ି ପରେ ପିଢ଼ି ଅନୁଭବ କରାଯାଉଛି ।’’

Prime Minister's Office
Prime Minister attends prayer meeting at Gandhi Smriti
30 JAN 2026 8:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended a prayer meeting at Gandhi Smriti, today. Shri Modi stated that Bapu's efforts reshaped the course of our freedom movement and left a strong mark on India’s journey that continues to be felt across generations.
The Prime Minister posted on X:
"Attended a prayer meeting at Gandhi Smriti.
Bapu’s life gives hope to millions. His efforts reshaped the course of our freedom movement and left a strong mark on India’s journey that continues to be felt across generations."