প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিতিং রিত্রিত ২০২৬কী শক্তম খরা শেয়র তৌখ্রে
29 JAN 2026 10:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি বিতিং রিত্রিত ২০২৬গী শক্তমশিং শেয়র তৌখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি তোঙান তোঙানবা বেন্দশিংনা শক্তম লাংখিবশিং অদু নীংশিংবা য়াবা ওইখি।
Xতা মথং-মথং ইবা পোস্তশিংদা শ্রী মোদীনা হায়খি:
"বিতিং রিত্রিত ২০২৬কী শক্তম খরা য়েংবীয়ু। তোঙান তোঙানবা বেন্দশিংনা শক্তম লাংখিবশিং অদু নীংশিংবা য়াবা ওইখি।"
"বিতিং রিত্রিত ২০২৬"গী অহেনবা শক্তম খরা য়েংবিয়ু।"
"এয়র ফোর্স বেন্দনা বিতিং রিত্রিত ২০২৬তা য়াম্না ফজনা পাংথোকখি।
মখোয়না "ব্রেভ ৱারিয়র", "ত্বাইলাইত", "এলর্ত (পোস্ত হোর্ন গেলোপ) " অমসুং "ফ্লাইং স্তার" অসি ফজনা পাংথোকখি।
সিন্দুরগী ফোর্মেসন অসি য়াম্না ফজৈ!"
"মসি য়াম্না ফজৈ!
নেভেল বেন্দগী পার্ফোমেন্সতা ‘নমস্তে’, ‘সাগর পৱন’, ‘মাতরিবুমী’, ‘তেজস্বী’ অমসুং ‘জয় ভারতী’ য়াওখি।
মতস্যা য়ন্ত্রগী ফোর্মেসন অসি অশোয়-অঙাম লৈতে।"
"বিতিং রিত্রিত ২০২৬তা সি.এ.পি.এফ. বেন্দশিংনা পুথোকখিবা তোঙান তোঙানবা কম্পোজিসনশিং অসি য়াম্না ফজৈ অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক্কী ঙাক শেনবশিংগীদমক চাউথোকচবগী পুক্নিং অমা উৎলি।"
"বিতিং রিত্রিত ২০২৬তা আর্মী মিলিতরী বেন্দনা পুথোকখিবা ঈশৈশিং অসি য়াম্না ফজৈ। ওপরেসন সিন্দুর, বন্দে মাতরমগী চহি ১৫০, ভারতকী নারী শক্তিগী ক্রিকেৎকী মায় পাকপা, অশনি দ্রোন, ভৈরব বতালিয়ন অমসুং অরিবা গারুদা ভ্যুহাগী লানগী ফোর্মেসন য়াওনা ফোর্মেসনশিং অসিসু চপ মান্ননা মাস্তরফুল ওইখি।"
"দ্রামরশিংগী খোল্লাও”
শক্নাইরবা ওই! মসি বিতিং রিত্রিত ২০২৬তা পাক শন্না থাগৎখি।"
"বন্দে মাতরমগী চহি ১৫০ মপুং ফারকপা অসিদা, ঐখোয়গী সশস্ত্র ফোর্সশিংনা ২০২৬কী বিতিং রিত্রিত্তা পাংথোক্কদৌরিবা অসি অখন্নবা অমনি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares glimpses from Beating Retreat 2026
29 JAN 2026 10:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi shared the glimpses from Beating Retreat 2026, today. Shri Modi said that performances by the various bands were memorable.
In a series of posts on X, Shri Modi said:
"Here are some glimpses from Beating Retreat 2026. The performances by the various bands were memorable."
"Here are some more glimpses from Beating Retreat 2026."
"The Air Force Band was exceptional at the Beating Retreat 2026.
They performed ‘Brave Warrior’, ‘Twilight’, ‘Alert (Post Horn Gallop)’ and ‘Flying Star’ impeccably.
The Sindoor formation was brilliant!"
"Simply outstanding!
The Naval Band’s performances included ‘Namaste’, ‘Sagar Pawan’, ‘Matribhumi’, ‘Tejasvi’ and ‘Jai Bharati.’
The Matsya Yantra formation was flawless."
"The diverse compositions by the CAPF bands at Beating Retreat 2026 were filled with vibrancy and reflected a spirit of pride towards those who protect our nation."
"The tunes performed by the Army Military Band at the Beating Retreat 2026 were excellent. Equally masterful were the formations that included tributes to Operation Sindoor, 150 years of Vande Mataram, the cricketing triumph of India’s Nari Shakti, as well as the representations of Ashni drone, Bhairav battalion and the ancient ‘Garuda Vyuha’ battle formation."
"‘Drummers' Call’
Spectacular! It was widely appreciated at Beating Retreat 2026."
"At a time when we are marking 150 years of Vande Mataram, this rendition at the Beating Retreat 2026 by our armed forces is particularly special."