প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেতাজি সুভাস চন্দ্র বোস অমসুং মহাক্কা তামিল নাদুগা মরী লৈনবগী আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
23 JAN 2026 7:26PM by PIB Imphal
ভারতকী উপ রাষ্ট্রপতি শ্রী সি.পি রাধাকৃষ্ণন্না ইবা কান্নরবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
নেতাজি সুভাস চন্দ্র বোসগী মতিক-মগুনশিং অমসুং নেতাজিগা তামিল নাদুগা লোয়নখিবগী মতাংদা নুংঙাইরবা অকুপ্পশিং আর্তিকল অসিদা য়াওরি।
আর্তিকল সিয়ার তৌরদুনা, এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মসি নেতাজি সুভাস চন্দ্র বোসগী মতিক-মগুনশিং অমসুং নেতাজিগা তামিল নাদুগা লোয়নখিবগী নুংঙাইরবা অকুপ্পশিংগী উপ রাষ্ট্রপতি শ্রী সি.পি রাধাকৃষ্ণন্না ইবা কান্নরবা আর্তিকল অমনি।
@VPIndia
@CPR_VP”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on Netaji Subhash Chandra Bose and his association with Tamil Nadu
23 JAN 2026 7:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an insightful article written by the Vice President of India, Shri C. P. Radhakrishnan.
The article highlights the greatness of Netaji Subhas Chandra Bose and presents interesting details about Netaji’s association with Tamil Nadu.
Sharing the article, Prime Minister said in X post;
“This is an insightful article by Vice President Thiru CP Radhakrishnan Ji on the greatness of Netaji Bose and also interesting details about Netaji’s association with Tamil Nadu.
@VPIndia
@CPR_VP”