Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to brave soldiers at Rashtriya Samar Smarak
26 JAN 2026 5:25PM by PIB Delhi
On the occasion of Republic Day, 2026, the Prime Minister, Narendra Modi, paid tributes at the Rashtriya Samar Smarak in New Delhi to the brave soldiers who laid down their lives for the nation.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“At the Rashtriya Samar Smarak, PM @narendramodi paid tributes to the brave soldiers who sacrificed their lives for our nation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাষ্ট্রিয়া সমর সমারক্ত থৌনা ফরবা লান্মীশিংদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
26 JAN 2026 5:25PM by PIB Imphal
গনতন্ত্র দিবস, ২০২৬ থৌরমদা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ন্যু দিল্লিদা রাষ্ট্রিয়া সমর সমারক্ত লৈবাক্কীদমক মখোয়গী থৱায় থাখ্রবা থৌনা ফরবা লান্মীশিংদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“রাষ্ট্রিয়া সমর সমারক্ত, ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মখোয়গী থৱায় থাখ্রবা থৌনা ফরবা লান্মীশিংদা প্রধান মন্ত্রী @narendramodi না ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে”।