প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মনিপুরগী ষ্টেৎহুদ দে থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
21 JAN 2026 9:24AM by PIB Imphal
ঙসি মনিপুরগী ষ্টেৎহুদ দে থৌরমদা মনিপুরগী ইচলশিং অমসুং ইনাওশিংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মখোয়গী কৎথোকপা অমসুং থবক কন্না শুবনা ভারতকী চাউখৎপদা মনিপুরগী মীয়াম্না মতেং পাংলি। রাজ্য অসিনা শান্নবা পামজবা, ইনাকখুল্লবা অরিবা নাৎ অমসুং চৎনবীশিংগী লিক্লম অমসুং মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবমগা অচেৎপা মরী লৈনবা অসি তশেংনা থাগৎনিঙাইনি।
মনিপুরনা লাক্লিবা চহিশিংদা চাউখৎপগী লম্বীদা মখা চঙশিনগনি হায়বগী থাজবা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মনিপুরগী ষ্টেৎহুদ দে থৌরমদা, মনিপুরগী ইচলশিং অমসুং ইনাওশিংদা ঐনা য়াইফ পাউজেল পীজরি। মনিপুরগী মীয়াম্না ভারত চাউখৎপদা মতেং পাংলি। রাজ্য অসিনা শান্নবা পামজবা, ইনাকখুল্লবা অরিবা নাৎ অমসুং চৎনবীশিংগী লিক্লম অমসুং মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবমগা অচেৎপা মরী লৈনবা অসি তশেংনা থাগৎনিঙাইনি। মনিপুরনা লাক্লিবা চহিশিংদা চাউখৎপগী লম্বীদা মখা চঙশিনবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings on Manipur Statehood Day
21 JAN 2026 9:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Narendra Modi today extended warm greetings to the sisters and brothers of Manipur on the occasion of the Statehood Day.
The Prime Minister said that the people of Manipur are enriching India’s progress through their dedication and hard work. He noted that the State’s passion for sports, rich cultural heritage and close bond with nature are truly noteworthy.
The Prime Minister expressed confidence that Manipur will continue to move forward steadily on the path of development in the times to come.
In a post on X; Shri Modi said;
“On the occasion of Manipur Statehood Day, I extend my warm greetings to my sisters and brothers of the state. People from Manipur are enriching the progress of India. This state’s passion towards sports, culture and nature is noteworthy. May the state continue to move forward on the path of development in the times to come.”