গৃহ মন্ত্ৰালয়
কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে এনডিআৰএফৰ কৰ্মচাৰীসকলক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন
দুৰ্যোগ-স্থিতিস্থাপক ভাৰত গঢ়ি তোলাৰ ক্ষেত্ৰত মোদী চৰকাৰৰ সংকল্পক বাস্তৱায়িত কৰাত এনডিআৰএফে এক গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰি আছে
দুৰ্যোগৰ সময়ত দেশে নিৰ্ভৰ কৰা এনডিআৰএফ আজি বিশ্বাসৰ স্তম্ভ হৈ পৰিছে
আনৰ সুৰক্ষাৰ বাবে আত্মত্যাগ কৰা শ্বহীদসকলক অভিবাদন
19 JAN 2026 10:40AM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে ৰাষ্ট্ৰীয় দুৰ্যোগ সঁহাৰি বাহিনী (এনডিআৰএফ)ৰ জোৱানসকলক শুভেচ্ছা জনাইছে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত কেন্দ্ৰীয় গৃহ মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয়, "প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত এনডিআৰএফৰ জোৱানসকলক উষ্ম শুভেচ্ছা জনাইছো। দুৰ্যোগ-স্থিতিস্থাপক ভাৰত গঢ়ি তোলাৰ হকে মোদী চৰকাৰৰ সংকল্পক বাস্তৱায়িত কৰাৰ ক্ষেত্ৰত গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকাৰ জৰিয়তে, এনডিআৰএফ আজি দুৰ্যোগৰ সময়ত ৰাষ্ট্ৰৰ বাবে এক নিৰ্ভৰশীল বিশ্বাসৰ স্তম্ভ হৈ পৰিছে। আনৰ সুৰক্ষাৰ বাবে আত্মত্যাগ কৰা শ্বহীদসকলক অভিবাদন জনাইছো।"

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, extends Raising Day greetings to NDRF Personnel
NDRF is playing a significant role in realizing Modi govt's resolve to build a disaster-resilient India
NDRF has today become the pillar of trust the nation relies on during calamities
Salute to the martyrs who sacrificed themselves for the safety of others
19 JAN 2026 10:40AM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, has extended greetings to the personnel of the National Disaster Response Force (NDRF) on the occasion of Force’s Raising Day.
In a post on X, Union Home Minister Shri Amit Shah said, “Warm greetings to the personnel of NDRF on Raising Day. Through its significant role in realizing the Modi govt's resolve to build a disaster-resilient India, the NDRF has today become the pillar of trust the nation relies on during calamities. Salute to the martyrs who sacrificed themselves for the safety of others.”