Prime Minister's Office
PM shares glimpses of his address at the programme marking a decade of the Startup India initiative at New Delhi
16 JAN 2026 7:14PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi shared glimpses of his address at the programme marking a decade of the Startup India initiative, on the occasion of National Startup Day, at Bharat Mandapam, New Delhi today.
In a series of posts on X, Shri Modi wrote:
“Today, we are marking #10YearsOfStartupIndia.
In the world of StartUps, the last decade has witnessed several achievements that clearly show how this ecosystem is driving innovation and growth.”
“#10YearsOfStartupIndia has played a significant role in changing long-standing mindsets, enabling even youth from rural areas to pursue and realise their dreams.”
“StartUp India is a powerful platform that connects diverse sectors with new opportunities.
#10YearsOfStartupIndia”
“Our goal is that in the next ten years, we further build on the ongoing momentum in the world of StartUps so that India leads the world in emerging trends and futuristic technologies.
#10YearsOfStartupIndia”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রীনা ন্যু দিল্লীদা স্তার্তঅপ ইন্দিয়া ইনিসিএতিবকী চহী তরাশুরকপগী থৌরমদা থমখিবা মহাক্কী ৱারোলশিং থমখ্রে
16 JAN 2026 7:14PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ন্যু দিল্লীগী ভারত মন্দপমদা নেস্নেল স্তার্তঅপ নুমীত্তা স্তার্তঅপ ইন্দিয়া ইনিসিএতিবনা চহী তরাশুরকপগী থৌরমদা থমখিবা মহাক্কী ৱারোলশিং থমখ্রে।
X কী পরিং অমদা, শ্রী মোদীনা ইখি:
“ঙসি ঐখোযনা #10YearsOfStartupIndia বু পাংথোক্লি।
স্তার্তঅপকী তাইবং অসিদা হৌখিবা চহীশিং অসিদা ইকোসিস্তেম অসি মতৌ করম্না ইনোভেসন অমসুং চাউখৎপরোমদা চংশিল্লিবগে হায়বা ময়েক শেংনা উৎলদুনা মায় পাকপা কয়া পুরকখ্রে।”
“#10YearsOfStartupIndia অসিনা মতম শাংবা ৱাখল্লোনগী অওনবা পুরকপদা মরুওইবা থৌদাং অমা লৌদুনা খুঙ্গংগী নহাশিংফাওবা মখোয়গী মংলানশিং মংফাওনহনবা ঙমহল্লি।”
“স্তার্তঅপ ইন্দিয়া অসি তোঙান-তোঙানবা সেক্তরশিংগা অনৌবা খুদোংচাবশিংগা শম্নহল্লিবা পাঙ্গল লৈবা প্লেতফোর্ম অমনি।
#10YearsOfStartupIndia”
“ঐখোয়গী পান্দম অসি মথং চহী তরাফাওবগীনি, ভারত অসি মালেমগী চাউখৎপা হেনগৎলক্লিবা মচৎশিং অমসুং তুংলমচৎকী ওইবা তেক্নোলোজীশিংদা মাংজিল থানবা মালেমগী স্তার্তঅপশিং অসি ঐখোয়না মখা তানা শেমগৎলি ।
#10YearsOfStartupIndia”