গৃহ মন্ত্ৰালয়
থিৰুভাল্লুভাৰ দিৱসত মহান সন্ত থিৰুভাল্লুভাৰজীক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ
থিৰুভাল্লুভাৰ জীৰ জীৱন আৰু কৰ্ম আছিল আমাৰ সভ্যতাৰ সৰ্বোচ্চ গুণৰ প্ৰতীক আৰু তেওঁৰ কৰ্মই পবিত্ৰ জীৱন তথা সমন্বয়পূর্ণ সমাজৰ পথ আলোকিত কৰিছিল
তেওঁৰ ঐতিহ্যই মহত্ব অভিমুখী আমাৰ যাত্ৰাত পথ প্ৰদৰ্শন অব্যাহত ৰাখিব
16 JAN 2026 1:25PM by PIB Guwahati
থিৰুভাল্লুভাৰ দিৱসত কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে মহান সন্ত থিৰুভাল্লুভাৰজীক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে।
এক্স-ত এটা পোষ্টত কেন্দ্ৰীয় গৃহ মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয়, ‘থিৰুভাল্লুভাৰ দিৱসত মই মহান সন্তগৰাকীৰ প্ৰতি মোৰ আন্তৰিক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছো। থিৰুভাল্লুভাৰ জীৰ জীৱন আৰু কৰ্ম আছিল আমাৰ সভ্যতাৰ সৰ্বোচ্চ গুণৰ প্ৰতীক আৰু তেওঁৰ কৰ্মই পবিত্ৰ জীৱন তথা সমন্বয়পূর্ণ সমাজৰ পথ আলোকিত কৰিছিল। তেওঁৰ উত্তৰাধিকাৰে মহত্ব অভিমুখী আমাৰ যাত্ৰাত পথ প্ৰদৰ্শন অব্যাহত ৰাখিব।’

Ministry of Home Affairs
On Thiruvalluvar day, Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, pays tribute to the great sage Thiruvalluvar ji
Thiruvalluvar Ji's life and works epitomised highest virtues of our civilisation and illuminated the path to pious life and harmonious society
His legacy will continue to guide us on our journey to greatness
16 JAN 2026 1:25PM by PIB Delhi
On Thiruvalluvar day, Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, paid tributes to the great sage Thiruvalluvar ji.
In a post on X, Union Home Minister Shri Amit Shah said, “On Thiruvalluvar day, I offer my solemn tributes to the great sage. Thiruvalluvar Ji's life and works epitomised highest virtues of our civilisation and illuminated the path to pious life and harmonious society. His legacy will continue to guide us on our journey to greatness.”