প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফ্রান্সকী রাষ্ট্রপতিগী দিপ্লোমেতি এদভাইজরনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
13 JAN 2026 10:52PM by PIB Imphal
ঙসি ন্যু দিল্লিদা ফ্রান্সকী রাষ্ট্রপতিগী দিপ্লোমেতি এদভাইজর ইম্মনুয়েল বোন্নেনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
রাষ্ট্রপতি মেক্রোনগী দিপ্লোমেতি এদভাইজর ইম্মনুয়েল বোন্নে উনবদা হরাওই।
তোঙান তোঙানবা হিরমশিংদা য়াম্না চেৎনা মতেং পাংনরিবা মপাঙ্গল কনবা অমসুং থাজবা লৈনরিবা ইন্দিয়া-ফ্রান্স ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপকী মতাংদা অমুক হন্না খন্নখ্রে। ঐখোয়না ইন্দিয়া-ফ্রান্সকী ইন্নোবেসনগী চহি পাংথোকপগা লোয়ননা ইন্নোবেসন, তেক্নোলোজি অমসুং লাইরিক-লাইশুগী হিরমদা ঐখোয় মতেং পাংনবা হেনগৎলকপা উবদা পুক্নিং থৌগৎলি। লমদম লমদমগী অমসুং মালেমগী থৌদোক-ৱাথোকশিংগী মতাংদসু ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখ্রে। ভারত্ত অথুবা মতমদা রাষ্ট্রাপতি মেক্রোন তরাম্না ওক্কনি হায়বগী থাজবা থম্লি।
@EmmanuelMacron”

Prime Minister's Office
Diplomatic Advisor to President of France meets the Prime Minister
13 JAN 2026 10:52PM by PIB Delhi
Diplomatic Advisor to President of France, Mr. Emmanuel Bonne met the Prime Minister, Shri Narendra Modi today in New Delhi.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Delighted to meet Emmanuel Bonne, Diplomatic Advisor to President Macron.
Reaffirmed the strong and trusted India–France Strategic Partnership, marked by close cooperation across multiple domains. Encouraging to see our collaboration expanding into innovation, technology and education, especially as we mark the India–France Year of Innovation. Also exchanged perspectives on key regional and global issues. Look forward to welcoming President Macron to India soon.
@EmmanuelMacron”