প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী অগ্নিৱেশ আগৰৱালৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
08 JAN 2026 9:59AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি শ্ৰী অগ্নিৱেশ আগৰৱালৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰে।
এক্সত শ্ৰী অনিল আগৰৱালৰ এটা পোষ্টৰ উত্তৰত শ্ৰী মোদীয়ে লিখিছেঃ
‘শ্ৰী অগ্নিৱেশ আগৰৱালৰ অকাল মৃত্যু অতিশয় বেদনাদায়ক। এই স্পৰ্শকাতৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলিৰ জৰিয়তে আপোনাৰ দুখৰ গভীৰতা স্পষ্ট হৈ পৰিছে। আপোনাৰ লগতে আপোনাৰ পৰিয়ালে শক্তি আৰু সাহস লাভ কৰক তাকেই প্ৰাৰ্থনা কৰিছো’। ওম শান্তি।
@AnilAgarwal_Ved”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing of Shri Agnivesh Agarwal
08 JAN 2026 9:59AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of Shri Agnivesh Agarwal.
Responding to a post by Shri Anil Agarwal on X, Shri Modi wrote:
“The untimely passing of Shri Agnivesh Agarwal is deeply shocking and saddening. The depth of your grief is evident in this touching tribute. Praying that you and your family find continued strength and courage. Om Shanti.
@AnilAgarwal_Ved”