প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রী অগ্নিভেশ আগরৱালনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
08 JAN 2026 9:59AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী অগ্নিভেশ আগরৱালনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী অনিল আগরৱালনা Xতা তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা অসুম্না ইখি:
“শ্রী অগ্নিভেশ আগরৱালনা লৈখিদবদা য়াম্না নুংঙাইতবা অমসুং অৱাবা ফাওই। অদোমগী অৱাবা অদু মসিগী শ্রদ্ধাঞ্জলি উৎপা অসিদা চাউনা মমি তাবা উবা ফংলি। অদোম অমসুং অদোমগী ইমুং-মনুংনা পাঙ্গল অমসুং থৌনা লৈনবগীদমক থৌনিজরি। ওম শান্তি।
@AnilAgarwal_Ved”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing of Shri Agnivesh Agarwal
08 JAN 2026 9:59AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of Shri Agnivesh Agarwal.
Responding to a post by Shri Anil Agarwal on X, Shri Modi wrote:
“The untimely passing of Shri Agnivesh Agarwal is deeply shocking and saddening. The depth of your grief is evident in this touching tribute. Praying that you and your family find continued strength and courage. Om Shanti.
@AnilAgarwal_Ved”