Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Arjun Erigaisi on Winning Bronze at FIDE World Blitz Chess Championship
31 DEC 2025 9:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Indian chess grandmaster Arjun Erigaisi for securing the Bronze Medal at the FIDE World Blitz Chess Championship held in Doha. This achievement comes shortly after his Bronze Medal win at the FIDE Rapid Chess Championship, marking another proud moment for India in the global chess arena.
In a post on X, Shri Modi stated:
“India’s strides in chess continue!
Congratulations to Arjun Erigaisi for winning the Bronze at the FIDE World Blitz Chess Championship in Doha, following his bronze medal in FIDE Rapid Chess Championship recently. His skills, patience and passion are exemplary. His successes will continue to inspire our youth. My best wishes to him.
@ArjunErigaisi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা FIDE ৱার্ল্দ ব্লিৎজ চেজ চেম্পিয়নশিপতা অর্জুন ইরিগাইসিনা ব্রোঞ্জ লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
31 DEC 2025 9:04AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি দোহাদা পাংথোকখিবা FIDE ৱার্ল্দ ব্লিৎজ চেস চেম্পিয়নশিপতা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক ভারতকী চেস গ্রান্দমাস্তর অর্জুন ইরিগাইসিদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। মসিগী মাইপাকপা অসি মহাক্না FIDE রেপিদ চেস চেম্পিয়নশিপতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংখ্রবা মতুংদা ফংলকপনি, মসিনা মালেমগী চেসকী লমদা ভারতকীদমক অতোপ্পা চাউথোকচনীংঙাই ওইবা তাঙ্কক অমা ওইখি।
Xকী পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“শান্ন-খোৎনবদা ভারতকী খোংজেল মখা চত্থরি!
হন্দক্তা FIDE রেপিদ চেস চেম্পিয়নশিপতা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরবা মতুংদা দোহাদা পাংথোকখিবা FIDE ৱার্ল্দ ব্লিৎজ চেম্পিয়নশিপতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক অর্জুন ইরিগাইসিবু থাগৎপা ফোংদোকচরি। মহাক্কী হৈ-শিংবা, অখাং কনবা অমসুং পেসন অসি শীংথানীংঙাই ওই। মহাক্কী মাইপাকপশিং অসিনা ঐখোয়গী নহাশিংবু মখা তানা ইথিল পীগনি। ঐহাক্না মহাকপু য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।
@ArjunErigaisi”