প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ২০২৫ ফাইদ ৱর্ল্দ রেপিদ চেস চেম্পিয়নশিপতা অর্জুন ইরিগাইসিনা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
29 DEC 2025 3:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোহাদা চত্থরিবা ফাইদ ৱর্ল্দ রেপিদ চেস চেম্পিয়নশিপকী ওপন সেক্সন্দা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক অর্জুন ইরিগাইসিবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। “মহাক্কী হৈশিংবা অসি শিংথানিংঙাই ওই। তুংদসু মায় পাকপা পুরকপা ওইরসনু,” হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
" দোহাদা চত্থরিবা ফাইদ ৱর্ল্দ রেপিদ চেস চেম্পিয়নশিপকী ওপন সেক্সন্দা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক অর্জুন ইরিগাইসিবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। মহাক্কী হৈশিংবা অসি শিংথানিংঙাই ওই। তুংদসু মায় পাকপা পুরকপা ওইরসনু”
@ArjunErigaisi

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Arjun Erigaisi for winning Bronze medal at the 2025 FIDE World Rapid Chess Championship
29 DEC 2025 3:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Arjun Erigaisi, for winning the Bronze medal in the open section at the FIDE World Rapid Chess Championship in Doha. "His grit is noteworthy. Wishing him the very best for his furure endeavours", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Proud of Arjun Erigaisi for winning the Bronze medal in the open section at the FIDE World Rapid Chess Championship in Doha. His grit is noteworthy. Wishing him the very best for his furure endeavours.
@ArjunErigaisi