ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
'ସହଜ ଜୀବନଧାରଣ'କୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହନ ଦେବା ଏବଂ ଭବିଷ୍ୟତରେ ସଂସ୍କାର ଗତିପଥ ଜାରି ରଖିବା ଲାଗି ସରକାରଙ୍କ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଉପରେ ଗୁରୁତ୍ୱାରୋପ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 DEC 2025 10:45AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ତାଙ୍କ ସରକାର 'ସହଜ ଜୀବନଯାପନ'କୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା ପାଇଁ ପ୍ରତିଶ୍ରୁତିବଦ୍ଧ ଏବଂ ଆଗାମୀ ସମୟରେ ଏହି ସଂସ୍କାର କାର୍ଯ୍ୟ ଆହୁରି ଜୋରଦାର ଭାବେ ଜାରି ରହିବ। ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏକ୍ସ ରେ ଏକ ଉଦାହରଣ ମଧ୍ୟ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି, ଯାହା ଦର୍ଶାଉଛି ତାଙ୍କ ସରକାର ସେହି ଦିଗରେ କିପରି କାର୍ଯ୍ୟ କରିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ‘ଏକ୍ସ’ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ଆମ ସରକାର 'ସହଜ ଜୀବନଧାରଣ'କୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହନ ଦେବା ପାଇଁ ପ୍ରତିବଦ୍ଧ ଏବଂ ନିମ୍ନରେ ଦିଆଯାଇଥିବା ଉଦାହରଣଟି ଆମେ ସେହି ଦିଗରେ କିପରି କାର୍ଯ୍ୟ କରିଛୁ ତାହାର ଉଦାହରଣ ଦେଉଛି। ଆଗାମୀ ସମୟରେ ଆମର ସଂସ୍କାର ଗତିପଥ ଆହୁରି ଜୋରସୋରରେ ଜାରି ରହିବ ।

Prime Minister's Office
Prime Minister emphasizes Government's comittment to boosting ‘Ease of Living’ and continuing the reform trajectory with more vigour in the coming times
26 DEC 2025 10:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has stated that his Government is committed to boosting ‘Ease of Living’ and the reform trajectory will continue with even more vigour in the coming times. Shri Modi also shared a thread on X showing how his Government has worked in that direction.
The Prime Minister posted on X:
"Ours is a Government committed to boosting ‘Ease of Living’ and this thread below gives examples of how we have worked in that direction. Our reform trajectory will continue with even more vigour in the coming times."